«Свобода слова» за участю Віктора Ющенка мала частку 9,22%

2 Грудня 2008
15179
2 Грудня 2008
14:27

«Свобода слова» за участю Віктора Ющенка мала частку 9,22%

15179
«Свобода слова» за участю Віктора Ющенка мала частку 9,22%
1 грудня спецвипуск програми «Свобода слова» на ICTV мав рейтинг 2,98% і частку 9,22% за аудиторією 18+ (загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
Героєм спеціального випуску був Президент України Віктор Ющенко. Тема програми: «Як Україна зможе подолати загрози часу? Що консолідує політичні сили та все суспільство?». 
 
Вищі показники трансляція мала у  великих містах з населенням «50 тис.+» -  рейтинг 3,30% і частку 10,33%, тоді як у містах «50 тис- » рейтинг становив 2,71%, частка -  8,32%. 
 
У цей день «Свобода слова» вийшла  у більш ранньому слоті (21.10 замість 22.15), тому рейтинг трансляції підвищився, однак частка у порівнянні з попереднім тижнем знизилась. У минулий понеділок програма  мала  рейтинг 2,63% і частку 12,92%. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15179
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ужас
5619 дн. тому
А как скушный человек может быть креативным модератором? И его интеллект вызывает большие сомнения. Знаете, как бывает, сказал человек к месту пару умных фраз и зарекомендовался. Умный человек не может дать бездарно волочить свою жизнь. Ни одного собственного проекта, а вовремя подхватить то, что кто-то бросил - удел номенклатурщика, а не творца. А, вообще, двое - президент и ведущий - самовлюбленных типа в программе. Ужас.
1+1
5619 дн. тому
Жаль Куликова. Не его это программа, лучше уж быть ему редактором. Он не шоумен. Скучно и неинтересно.
5620 дн. тому
Первый раз эта программа умерла с уходом Шустера. Беззубо-толерантный Куликов способен разве что поддерживать существование программы, но никак не развивать или расширять ее тематически. Последний эфир доказал - программа умерла окончательно. Конечно, в преддверии всяческих выборов ее не закроют, но почему бы руководству не обратить внимание на более молодых и "зубастых" ведущих. Может, хоть немного удалось бы продлить жизнь проекта...
Ольга
5620 дн. тому
ВРЕМЯ СУДИТЬ ПРИШЛО: Все было просто ужасно. "Великий учитель" учил, учил, учил... Школьники читали, читали, читали свои вопросы. Немногие смотрели лишь для того, чтобы удосужиться в бездарности безголового лидера нации.
5620 дн. тому
Ведущим был президент!
5620 дн. тому
А ведущий тоже спал? Он же на БИ-БИ-СИ работал? Там джинсе не учат.
Sergij
5620 дн. тому
Дивовижно, що частка взагалі є: гаранту вже давно вірити перестали. І хто з простого люду що міг зрозуміти з завчених півгодинних відповідей? А зважаючи на відрепетовані заздалегідь питання та відповіді - це взагалі був просто жах. Слово для запитань отримали лише заангажовані експерти. Відверто спав - у прямомоу сенсі - тільки Пасхавер, якому, як розумній людині ця пуста балаканина не могла бути цікавою апріорі. Хоча, гадаю, що іншим експертам розплющені очі давалися також нелегко. Ганьба програмі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду