Пасинок Семенюк має намір відсудити у газети «Дело» 10 мільйонів євро

1 Грудня 2008
35882
1 Грудня 2008
11:06

Пасинок Семенюк має намір відсудити у газети «Дело» 10 мільйонів євро

35882
Пасинок Семенюк має намір відсудити у газети «Дело» 10 мільйонів євро

Страхова компанія «ВераЛайф», яка належить Володимирові Самсоненку (пасинку голови Фонду державного майна України Валентини Семенюк-Самсоненко – УНІАН), збирається відсудити у газети «Дело» 10 млн. євро за публікацію неправдивої інформації.

Про це в інтерв`ю УНІАН заявив сам Володимир Самсоненко.

Засновник «ВераЛайф» повідомив, що 4 серпня 2008 року на сторінках газети «Дело», а також на інтернет-сторінці цього видання було опубліковано статтю під назвою «20 найзагадковіших компаній України».

У публікаціях було перераховано деякі підприємства, прибуток яких, на думку газети, має сумнівний характер. Серед перерахованих у статті компаній була «Фондові технології та інвестиції», яка, на думку автора, володіє страховою компанією «ВераЛайф».

Статтю передрукували багато ЗМІ. Результатом такої дезінформації стало припинення переговорів за вигідним для «ВераЛайф» інвестиційним проектом, ціна якого становила 30 млн. євро, зазначив Самсоненко.

Він повідомив, що «ВераЛайф» зажадала офіційного спростування неправдивої інформації від газети «Дело» у своєму листі від 28 жовтня 2008 року, і повторно - 21 листопада 2008 року, проте видання проігнорувало вимогу страхової фірми. Тому «ВераЛайф» планує захищати свою репутацію в суді, а також відшкодувати втрачену вигоду в сумі 10 млн. євро.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35882
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лиля
5616 дн. тому
Ці руки нічого не крали))) пусть попробует, раз такой честный. Ржунимагу)))
Мудила
5617 дн. тому
Давно пора наказать брехунов!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду