На «1+1» скорочують 70 працівників «ТСН» (ОНОВЛЕНО)

28 Листопада 2008
23029
28 Листопада 2008
14:56

На «1+1» скорочують 70 працівників «ТСН» (ОНОВЛЕНО)

23029
На «1+1» скорочують 70 працівників «ТСН» (ОНОВЛЕНО)

На телеканалі «1+1» відбулись збори колективу департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення за участю генерального директора Олександра Ткаченка. Як повідомляє джерело «ТК» на каналі, збори були короткими.

 
Олександр Ткаченко пояснив колективу, що економічна криза, зростання курсу долара та зменшення надходжень від реклами роблять скорочення неминучими. Скорочення відбудуться в одну хвилю, списки не оприлюднюватимуть, а повідомлятимуть кожного, хто підлягає скороченню, письмово. Як уточнила піар-директор каналу Анастасія Жук, планують скоротити 70 співробітників департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення. Загальну цифру по телеканалу поки що не оприлюднюють.
 
28 листопада також мають пройти збори інших частин колективу «1+1».
 
 Також джерела повідомляють, що технічним співробітникам каналу вже роздали попередження такого змісту:
 
Попередження. ТОВ «Студія «1+1» попереджає: у зв'язку зі змінами в організації виробництва і праці ТОВ «Студія «1+1» та зміною структури штатного розпису, а саме скасування посадових одиниць, в тому числі і посади __________ з посадовим окладом ____ На підставі наказу № __ від 28 листопада 2008 року та штатного розпису повідомляємо вас про наступне звільнення з посади з 28 січня 2009 року на підставі ___  КЗПП України.
 
Генеральний директор Ткаченко О.
 
Нагадаємо, за інформацією джерел «ТК», готується скорочення більшої частини штату телеканалу «1+1». Джерела сайту «Дуся» називають цифру 80% і стверджують, що з проектів власного виробництва у наступному році збережуться лише «ТСН» та «Катастрофи». «Детектор медіа» чекає на офіційні коментарі телеканалу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23029
Читайте також
01.07.2009 11:35
Ольга Чернілевська, для «Детектор медіа»
34 346
22.11.2008 13:58
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
20 920
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТСНівець
5622 дн. тому
Стас Ясинський - один із найкращих телевізійних репортерів України! і це знає будь-хто, хто хоч трохи має уявлення про телебачення! тому не верзіть нісенітниці!
A
5623 дн. тому
А кто вы думаете 2 ляма денег катеринчук давал - Эсдеки+РНБО вот за таких как Ясинский, и прочие подстилки и тд - так что так
Чистка от нечистых
5623 дн. тому
Зря оставили в ТСН Ясинского. Очень зря. Он случайный и злобный пацан. Какой из него журналист? Так, эсдековская подстилка. Он еще при эсдеках и похившеках в прямом включении декларировал, что мол, жаль бомбу не бросили на "Палац Украина", где Ющенко с Тимошенко заседали. "Умный" такой Ясинский, очень перспективный. Держите его на ТСН и дальше, зарплату платите, он еще и не такую ерунду в эфире вещать будет.
ТСНівець
5623 дн. тому
Загалом звільнили, як тут і писалося, людей 70. Всіх же не перелічиш. Звільнено весь Сніданок (окрмі ведучих Швеця і Довгань), звільнено 6 людей із ПроСпорту, зокрема журналістів Чернишкова та Глущенкова, звільнено міжнародників Коробова і Баланович, і звісно багато режисерів, асистентів, звукорежисерів, режисерів монтажу... ((((
Колегам-журналістам
5624 дн. тому
Ну як субота минула? Знову трясли чи на понеділок відклали? Тут тільки про Сакаду прочитав
5624 дн. тому
"Скорочення відбудуться в одну хвилю" значить вже всі знають, або ж одна хвиля в декілька етапів. Ну не закриватиметься ж канал - це не ефективно. "стверджують, що з проектів власного виробництва у наступному році збережуться лише «ТСН» та «Катастрофи»." - відтак їх сильно не будуть різати. Хоча... є регіональні
ак-каунт
5624 дн. тому
http://dusia.telekritika.ua/Klinika_Pavlova/11661-Руководительница «ТСН» Наталья Катеринчук, говорят, изо всех сил пыталась защитить свой коллектив от сокращения, и даже нашла некоего спонсора, готового заплатить 2 миллиона долларов. Однако в СМЕ от этих денег отказались, решив, что они все равно не компенсируют затрат на зарплаты и производство. Так что к сокращению теперь готовятся и журналисты новостей." Если это так, то ей респект.Зря на нее бочку катили
Де ви плюсовці???
5624 дн. тому
Невже спите? Тримайте нас в курсі цих прикрих подій. А про інші канали щось тиша. Можливо там прилаштуєтесь
to ТСНівцю
5625 дн. тому
це, напевно, ті що в 10-15 % потрапили, а ОСТАЛЬНЫЕ про які написав Ложкинд, що -их уже немало- ???
ТСНівець
5625 дн. тому
З самого ТСНа звільнили Лесю Сакаду і Роберта Опаленика. З ранкових редакторів залишили тільки Стаса Ясинського. З ведучих офіційно звільнили Терещенка, Добровольську, Безулик...
Ложкинд
5625 дн. тому
Если кто-то неправильно понял Настю Жук, объясняю на пальцах. Да 10-15% будут сокращены. Те, кто, вроде Сакады, высиживают из принципа. ОСТАЛЬНЫЕ – и их уже немало – УВОЛЯТСЯ ПО СОГЛАСОВАНИЮ СТОРОН.
увы
5625 дн. тому
Сакада таки-да: http://www.dusia.telekritika.ua/Grani_bytiia/11664
эээх.
5625 дн. тому
а на плюсах?
judu
5625 дн. тому
на Сити вообще ВСЕХ уволили
вопрос
5625 дн. тому
кого все-таки уволили?
tut
5625 дн. тому
главное, чтобы не урезали зарплату Ткачу, ибо меньше, чем за 50 штук баксов в месяц он не сможет и дальше профессионально убивать канал.
Вопрос
5625 дн. тому
А Мацюцьку?
ах увольте
5625 дн. тому
Ах, увольте правительство и президента. А парламент в полном составе выведите в расход на Петровскую аллею (а потому что лесницу вниз на аллею снесли, пусть едут тухесами в своих бриони по склону до места народного волеизьявления. В конце концов, эти бриони они сняли ч наших отцов в переулке)А потом уже займемся румынами и парфюмерами
Знайка
5625 дн. тому
А Ковалёву ?
Интерес
5625 дн. тому
Несмиян уволят?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду