Програма DJ Толі на «Радіо Київ» міняє формат і час виходу

26 Листопада 2008
17996
26 Листопада 2008
12:26

Програма DJ Толі на «Радіо Київ» міняє формат і час виходу

17996
Програма DJ Толі на «Радіо Київ» міняє формат і час виходу
Програма Анатолія Векслярського, також відомого як Ді Джей Толя, «Київ Vexlarsky», що виходить на «Радіо Київ», змінює формат та час виходу. Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Векслярський.
 
За його словами, буде скорочено другу частину програми, присвячену актуальній суспільній темі – залишиться лише перша, у якій ідеться про українську музику. «Інших змін у форматі не передбачається: це й надалі буде критична програма про українську музику», - каже ведучий. За його словами, закриття другої частини пов’язане із збільшенням кількості рекламодавців на «Радіо Київ».
 
Програма виходитиме вранці вихідного дня – поки що невідомо, суботи чи неділі. На думку Анатолія, «цей час не гірший за той, що був».
 
Нагадаємо, Анатолій Векслярський href="http://www.detector.media/news/2007-11-29/35237">веде програму  на «Радіо Київ» з кінця 2007 року.   Раніше він працював керівником відділу музичних проектів на каналі ТОНІС.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду