«1+1» реорганізовує комерційну службу в окрему компанію для продажу спонсорства

14 Листопада 2008
20803
14 Листопада 2008
08:30

«1+1» реорганізовує комерційну службу в окрему компанію для продажу спонсорства

20803
«1+1» реорганізовує комерційну службу в окрему компанію для продажу спонсорства
Телеканал «1+1» розглядає можливість виділення комерційної служби в окрему компанію, яка займеться продажем спонсорства на каналі, повідомляє «КоммерсантЪ». За даними джерел газети, нову структуру, скоріш за все, очолить заступник генерального директора «1+1» Ігор Пуришев, а реорганізація пов’язана із плановою заміною старої команди.
 
У новій компанії також працюватиме теперішній начальник комерційної служби Олександр Шкаровський. Намір створити окрему компанію для продажу комерційних можливостей «1+1» підтвердив сам пан Пуришев: «Ми справді плануємо вийти на аутсорсинг, і канал не займатиметься продажами». Проте залишати свою теперішню посаду він поки що не має наміру.
 
«Комерційної служби в тому вигляді, в якому вона була, вже не буде. Ми вважаємо, що це ефективніший спосіб отримання доходів, який дає сильнішу мотивацію для комерційної служби», - сказав газеті генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко.
 
За даними джерел газети, договір «1+1» та сейл-хаусу «Відео Інтернешнл – Пріоритет» передбачає відрахування відсотка від продажів спонсорських пропозицій, а у разі появи окремої компанії телеканалу, можливо, доведеться платити посереднику комісійні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20803
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
indi
5638 дн. тому
комерційна служба займається тільки спонсорством програм - не розміщенням реклами (це робить пріоритет). наскільки можна бачити - програм вже нема. майже. той навіщо трімати службу для їх спонсорства?
швейк
5639 дн. тому
бабосы всем нужны, ткаченко не исключение. криизс ребята, новый годь скоро
шо не пойняв?
5641 дн. тому
Пуришев и Фафа пілять бабло.Фафа з подачи Пуриша довго стучав в ТСН, щоб вони розміщали у себе джинсу. Катеринчук їх послала на йух. Ось вони тепер так виришили пілять гроші.
Нє поняв
5641 дн. тому
"За даними джерел газети, договір «1+1» та сейл-хаусу «Відео Інтернешнл – Пріоритет» передбачає відрахування відсотка від продажів спонсорських пропозицій, а у разі появи окремої компанії телеканалу, можливо, доведеться платити посереднику комісійні." Не зрозумів речення. Тобто мова йде про можливість розриву з Пріорітетом? А комісійні 1+! будуть платити своїй аутсорс-структурі?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду