ПТС «1+1» врізалась у КАМАЗ

11 Листопада 2008
23574
11 Листопада 2008
14:33

ПТС «1+1» врізалась у КАМАЗ

23574
ПТС «1+1» врізалась у КАМАЗ
Пересувна телевізійна станція телеканалу «1+1» у Харкові потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляє МГ «Об’єктив».
 
Уранці 11 листопада у районі харківського аеропорту на шлях ПТС, яка їхала в напрямку Дніпропетровська із швидкістю близько 40 км/год (за твердженням телевізійників), почав вивертати вантажний автомобіль КАМАЗ. Мікроавтобус «1+1» марки «Мерседес», вартість якого оцінюють у 2 мільйони доларів, врізався у паливний бак вантажівки. У ПТС зім’ята передня частина кузова та моторний відсік. Ніхто не постраждав.
 

Відшкодовуватиме збитки страхова компанія, співробітники якої працюють на місці ДТП. Телевізійна техніка не постраждала, проте її тестуватимуть протягом кількох днів, аби переконатись, що з нею все гаразд.
 
Фото МГ «Об’єктив»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23574
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5615 дн. тому
это точно... заголовок - хуже некуда
легион
5616 дн. тому
ну и заголовок! чтоб вам пусто было. Ребята, железо починится, главное - все живи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду