Проект «Перший громадський» змінить формат і розшириться

3 Листопада 2008
8519
3 Листопада 2008
15:49

Проект «Перший громадський» змінить формат і розшириться

8519
Проект «Перший громадський» змінить формат і розшириться
Обсяг щоденного мовлення проекту «Перший громадський», що виходить в ефірі Київської держвної регіональної ТРК та обласних державних ТРК, буде збільшено до 2,5 годин. Таке рішення було ухвалене на колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення 30 жовтня.
 
До кінця року КДРТРК повинна підготувати пропозиції щодо зміни формату проекту. «Ми вже маємо думки з приводу того, чим наповнювати ефір. Але нам треба звернутись до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, аби внести деякі зміни до ліцензії. Те саме треба зробити і всім ОДТРК, щоб у нас був спільний, вписаний у всі ліцензії формат», - сказав «Детектор медіа» генеральний директор КДРТРК Віктор Пасак.
 
Зараз «Перший громадський», який існує з серпня 2007 року, являє собою півгодинну інформаційну програму «Час країни», після якої виходить 5-7-хвилинний проект «Поза часом».
 
У листопаді КДРТРК та обласні телерадіокомпанії матимуть змогу двічі вийти одночасно в ширших часових рамках. Київська державна регіональна телерадіокомпанія на виконання Указу Президента України підготувала до Дня пам’яті жертв Голодомору 32-33 –х років дві серії документального фільму «33-й», який буде демонструватися одночасно на всіх обласних ТРК 19-20 листопада. Автор і режисер фільму «33-й» (перша серія «Материнський спомин», друга «Материнський заповіт») – лауреат Шевченківської премії заступник гендиректора КДРТРК Леонід Мужук.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8519
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
balu1
5374 дн. тому
Час краіни уже полностью испаскудилось, показывают только Киев и Раду. А о всех областях как планировалось и было раньше забыли напрочь
Историк
5606 дн. тому
На какие шиши? Госкомтелерадио и прочие гос_сми_конторы совсем не бедные, как вам кажется. Только на "высвитлення ЕВРО-2012" в 2008 году они потратили 19 млн грн. А на 2009 год потратят еще 390 млн грн. Не плохо, правда?
Alex
5613 дн. тому
Какой бред! Такие каналы не то, что расширять - закрывать надо!!! Ваш, извините, доморощенный низкопробный продукт заслуживает помойки, не более того. Разного рода дерьма в эфире и так предостаточно, так зачем же ещё добавлять?! Насвалку, только на свалку. А свои телевизионные экзорцисы можете проделывать у себя дома и "радовать" ими своих домочадцев.
Меня позовите!
5614 дн. тому
Я могу! Всего за 3000 убитых енотов я готов работать по 6, а то и по 8 часов в день !!!
на каие шышы?
5614 дн. тому
расширение вещания - это здорово...но кто даст на это деньги. сделайте качественным сам "час краины", а потом уже дергайтесь..или это выборы поджимают?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду