Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика «7+7я»

3 Листопада 2008
22340
3 Листопада 2008
15:38

Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика «7+7я»

22340
Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика «7+7я»
Керівник компанії Inter Media Production Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика-телегіда «7+7я». Про це повідомила газета «Хрещатик».
 
Платити Єгорові Бенкендорфу видавництво «7+7 Медіа», яке, як уже повідомляла «Детектор медіа», нещодавно змінило власника (за неофіційною інформацією, тепер видавництво належить особі, наближеній до родини київського міського голови Леоніду Черновецькому), буде лише 1 долар США на місяць. Генеральним директором журналу (як і видавництва «7+7 медіа») залишається Оксана Северчук.
 
Своїм завданням на новій посаді Єгор Бенкендорф назвав створення «найкрутішого телегіда у країні». «Вам не потрібно буде судорожно тиснути на пульт дистанційного управління у пошуках джерела відпочинку або розваг – хороших фільмів і якісних програм, адже все, що гідне вашої уваги ми вже відзначили для вас у нашому журналі», - цитує газета пана Бенкендорфа. За його словами, у журналі з’являтимуться ексклюзивні матеріали зі знімальних майданчиків всіх українських кінокомпаній.
 
Нагадаємо, батько Єгора Бенкендорфа, режисер Андрій Бенкендорф, працює генеральним продюсером телеканалу «Київ», який входить у так званий «Київський медіахолдинг». Видавництво «7+7 Медіа» не входить до цього неформального об’єднання столичних ЗМІ, проте у проектах, які запускаються та перезапускаються на базі видавництва, беруть участь співробітники «КМХ».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22340
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Васиа
5645 дн. тому
Добрый мер, он таков, он отмажет от долгов...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду