«Інтер» зніматиме серіал за романом Андрія Куркова «Останнє кохання Президента»

29 Жовтня 2008
17290
29 Жовтня 2008
11:11

«Інтер» зніматиме серіал за романом Андрія Куркова «Останнє кохання Президента»

17290
«Інтер»  зніматиме серіал за романом Андрія Куркова «Останнє кохання Президента»
Телеканал «Інтер» придбав права на написання сценарію за романом Андрія Куркова «Останнє кохання Президента» та його екранізацію. Про це повідомляє Media Business Reports
 
Передбачається, що у проекті буде від 8 до 12 серій, а зйомки почнуться восени 2009 року.  Зараз тривають пошуки режисера та виконавця головної ролі.
 
Книга розповідає про Павла Буніна, який у 2011 року був обраний Президентом України. Розповідь ведеться у трьох часових проміжках: юність, робота  державним чиновником та  обрання Президентом України.
 
За інформацією Media Business Reports,  мотивація продажу фільму у Росію при виробництві проекту для «Інтера» не є вирішальною, оскільки історія, розказана у книзі «Останнє кохання Президента», є цікавою насамперед українському глядачу. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17290
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тина Кароль
5656 дн. тому
Супер безлюдную на куй тв пора поылать для усиления. И медаль дать ( в рот) за офигенные достижения. За розповідь про {CENSORED} президента.....
ASD
5657 дн. тому
Мечтун Курков рассмешил до слез! Какой еще президент Бунин? Где?.. Я-ну-ко-вич!!! Ю-щен-ко!!! Ти-мо-шен-ко!!! На-все-гда!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду