«Інтер» показав сюжет про кухню власних новин (+відео)

28 Жовтня 2008
26979
28 Жовтня 2008
08:30

«Інтер» показав сюжет про кухню власних новин (+відео)

26979
«Інтер» показав сюжет про кухню власних новин (+відео)
25 жовтня у програмі «Подробности» на телеканалі «Інтер» вийшов 4-хвилинний сюжет Ольги Кашпор про те, як робляться телевізійні новини у компанії «НІС». Пропонуємо його для перегляду нашим читачам:
 
 
Відеоролик можна скачати тут (10 Мб).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26979
Теги:
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Invoilano
5639 дн. тому
Спасибо за пост! Добавил блог в RSS-ридер, теперь читать буду регулярно..
5653 дн. тому
если бы на Интере монтировали сами сюжеты, вот то был бы смех, они не могут сообразить что они вообще хотят от сюжета , а то еще и смонтировать! пробовали некоторые каналы застовлять журналистов монтировать, но всегда возвращались к старому методу и к ненужным монтажерам! у нас в Украине журналисты просто ЗВЕЗДЫ, они не должны морать свои ручички об грязные монтажки! а на пятом может и сами монтируют, вот такие там и новости и коллектив адский!
коллега
5654 дн. тому
Детский сад!
СУМО
5655 дн. тому
а чья идея?? Явно не Ольги )))
безимени
5655 дн. тому
журналісти самі монтують, принаймні на 5. тому шо казати про режисерів монтажа:) навіщо вони потрібні? але, загалом сюжет примітивний
ы
5655 дн. тому
Кстати, ведущий в гримерке должен быть за пол часа до эфира! Так заведено ВЕЗДЕ!!!
в д.Чмаровке уровень не ниже
5655 дн. тому
Любительский срач, и эти люди претендуют на главный канал страны? Совсем обмелели интеллектом на Украине, как скучно, особенно это ваше очередной раз "заглядывание за кулисы", - это полнейший кризис моска, телебачийныки!
Колишній
5655 дн. тому
Дик не потрібні режисери нікому - гарматне м’ясо. Якщо встиг - спасибі не завжди скажуть, а ні - по карману вдарять.
с
5655 дн. тому
такое чувство, что сюжеты монтирует сама техника, для приличия пару бы слов рассказали о режиссёрах монтажа ((( а то получается как всегда журналисты самые самые!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду