Програма Юрія Макарова на Першому стартує 30 листопада. Її вироблятиме ESGroup

27 Жовтня 2008
27774
27 Жовтня 2008
18:22

Програма Юрія Макарова на Першому стартує 30 листопада. Її вироблятиме ESGroup

27774
Програма Юрія Макарова на Першому стартує 30 листопада. Її вироблятиме ESGroup
Щотижнева програма культурних новин на Першому національному, яку вестиме Юрій Макаров, стартує 30 листопада о 21.00. Про це «Детектор медіа» повідомив виконувач обов’язків президента Національної телекомпанії України Василь Ілащук.
 
Програма  хронометражем 30 хвилин виходитиме щонеділі о 21.00. Назва її поки що не затверджена.
 
«Радий, що це питання нарешті зрушило з місця. Я налаштований був вести цю програму ще на початку вересня», - сказав «ТК» шеф-редактор журналу «Український тиждень» Юрій Макаров, який заради співпраці з НТКУ пішов з «1+1». За його словами, виробляти програму буде компанія ESGrouр, яка вже виробляє низку проектів на замовлення НТКУ. Раніше потенційним виробником проекту називали компанію «Фільм Плюс Продакшн» Михайла Крупієвського.
 
За словами Юрія Макарова, незабаром буде сформована редакторська група, а також запрошені ведучі рубрик. Попередніх домовленостей щодо ведення рубрик досягнуто з журналісткою та арт-менеджером Катериною Ботановою та директором з розвитку «Детектор медіа» Костянтином Дорошенком. Що ж до назви, то керівництво НТКУ пропонує «Український тиждень», проте цей варіант не подобається ведучому, який воліє не проводити паралелей із однойменним журналом. Варіант, який пропонує сам Юрій Макаров - «Культурний фронт».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27774
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гениталия
5650 дн. тому
Макаров - мой кумир!
Кукринікса
5651 дн. тому
До "хехе". Сиділо б ти, чмо прикацаплене і не тиринділо. Журнал Макарова - класний. Не подобається - читай халдейські "руска-язичниє" чи паРаша-газєти. А не подобається Україна - вали в Путінд-Кацапстан . Адже в Ізраїлі таке гімно теж не потрібне.
хехе
5651 дн. тому
этот прохфессионал делает ужасный нацистский журнал, будет делать такую же грязную пропаганду на УТ-1
Icторик Макарова
5652 дн. тому
А що, Макарову впалду підійти до Ігоря Федоріва і попроситися на роботу? Що, 3 тис. грн. це для нього мало?
5652 дн. тому
Ны, ну ви смішні якісь! Накинулись на Юру та ЕС=групп. А що екс-зірка плюсів буде випрошувати премію у директора "новин" на Першому чи на 3 тис грн в ефірі працювати. Культурка - це те на чому обидва Юри зароблять копієчку. Ну, там, "Нібулон" якійсь знайдуть... Треба їм ще "точку позору" взяти під крило - і пакет пропозицій для спонсора готовий.
Кукринікса
5652 дн. тому
Хто лікар теле-менагерам, які цураються культурологічних проектів? Макаров разом з ESG зробить хорошу програму - умови для цього є. А джинсовикам-невдахам раджу вивчити досвід такого популярного серед хахлів расєйського тєлєвідєнія. Там під дахом держ-ТБ працюють і створюють програми продакшени - на замовлення держТБ. І нічого. Держава свої інтереси відстоює і промиває мізки своєму піплу і всім сусідам. А у нас всі хотять громадського ТБ, борються з джинсою але про свої фінансові інтереси чомусь скромненько мовчать. А найбільшим критикам ESG: Товарісчі, якщо ви вже не працюєте в компанії, не обсирайте себе. Чого ви не добивалися "справедливості" тоді? Нехай збудуться усі ваші справедливі та благородні пориви! А якщо ви "крисятничите" і брешете - ваші лихі слова вам же й у пазуху! Амен!
5652 дн. тому
Продажні керівники УТ! Найбільшого трутня пригріли на тілі телекомпанії. Цей монстр гріє руки біля вогнищ усіх топ-розумнків комерційних каналів. Хвала сірим кардиналам від телебачення. Шахрайські методи,такі ж самі вчинки. "Временщики", коли скінчиться ваш час? Руки від хабарів не сверблять? Макаров не підозрює під кого його підсунули. Якби знав, то мабуть обійшов би канал десятою дорогою. Вони назвуть це власним виробництвом. Сплодіваються підняти рейтинг. Довели до банкрутства канал і тепер каплун хоче його загарбати за рахунок того, що всі проекти стороніх заходять і виробляються на його базі. Але це ж обман! Не перший виробляє а ESG! Куди дивиться Нацрада! Чого вона не відбирає у Першого нацканалу ліцензію.
Історик Макарова
5652 дн. тому
Бідний Юрій Макаров! Бідний псевдо-інтелігент. Це ж треба настільки хотіти влізти знову в ящик, що погодитися бути джинсовою маріонеткою! А може Юра ніколи не був на щось здатен, тому чіпляється за цей ящик, як за соломинку? Бідний, бідний. Ось так завершується телеепоха Роднянського - його креатури розповзаються по каналах із простягнутими руками. На черзі Борсюк...
антиджинс
5652 дн. тому
Гасло ESGrouр - "Робимо бізнес відомим!". Їхнє покликання - засерати мізки українців корпоративним калом. Які мотиви керували людьми, котрі вибрали саме ESGrouр? ESGrouр, цей джинс-бордель, давно пора бойкотувати! Ті, хто вибрав ESGrouр, теж займатимуться тільки тим, що "робитимуть бізнес відомим". От і вийде "Культурний фронт" кшталту джинсового "М1".
HERC
5652 дн. тому
Круто! Юрко знає як зробити з УТ-1 PBS. Успіхів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду