Ранковий випуск програми «Свідок» на НТН вестиме Наталія Маслова

27 Жовтня 2008
52965
27 Жовтня 2008
15:39

Ранковий випуск програми «Свідок» на НТН вестиме Наталія Маслова

52965
Ранковий випуск програми «Свідок» на НТН вестиме Наталія Маслова
Ведучими програми «Свідок» на телеканалі НТН із початку листопада будуть Олександр Бондарчук, Олексій Стеценко і Наталія Маслова, яка до вересня 2008 року вела новини «Вчасно». Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».
 
Наталія Маслова вестиме випуск о 8.45, тоді як інші ведучі – вечірні випуски о 19.00, 21.30 та опівночі. Кожен із випусків «Свідка» у новому сезоні НТН висвітлюватиме своє коло тем.
 
Як уже повідомляла «Детектор медіа», новий сезон на НТН починається у перших числах листопада. Окрім уже перелічених раніше нових та переформатованих проектів, канал продовжить показ нових сезонів телесеріалів «CSI: Майямі» та «Закон і порядок».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
52965
Читайте також
02.10.2008 12:09
Наталія Данькова
15 358
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду