Валентин Щербачов на КДРТРК вестиме телемости на тему «Євро-2012»

23 Жовтня 2008
7056
23 Жовтня 2008
11:38

Валентин Щербачов на КДРТРК вестиме телемости на тему «Євро-2012»

7056
Валентин Щербачов на КДРТРК вестиме телемости на тему «Євро-2012»
30 жовтня Київська державна регіональна телерадіокомпанія розпочинає проект телемостів із областними державними телерадіокомпаніями тих міст, у яких проходитимуть матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це «ТК» повідомив генеральний директор КДРТРК Віктор Пасак.
 
«Щочетверга протягом години ми розмовлятимемо з Дніпропетровськом, Донецьком, Львовом, Одесою і Харковом. Таким чином ми оперативно дізнаватимемось про проблеми підготовки до чемпіонату», - сказав пан Пасак. Розпочинатимуться телемости о 21.10. Їх вестиме спортивний тележурналіст Валентин Щербачов.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7056
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5624 дн. тому
и чем же он лучший?
otar
5624 дн. тому
аноніме, у вас є нова інформація про Мегаспорт? Присилайте, будемо вдячні. Ось ми маємо нову інформацію про КДРТРК і оприлюднили її. Не треба було? Варто було натомість помовчати про Мегаспорт? :))
5624 дн. тому
А про Мегаспорт "телекритика" уже зовсім мовчить... Ну ясно - Щербачов це набагато свіжіше і цікавіше
Максим
5625 дн. тому
Для "Тю": Не знать Щербачева, будучи гражданином Украины, это просто стыдно. Хоть бы молчало уже. Лучший спортивный журналист страны.
тю
5625 дн. тому
А хто это такое -- Валентин Щербачов?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду