Дмитро Грушевський і Алевтина Помазанко очолили інтернет-агенцію Mouse Internet Media

22 Жовтня 2008
23676
22 Жовтня 2008
14:18

Дмитро Грушевський і Алевтина Помазанко очолили інтернет-агенцію Mouse Internet Media

23676
Дмитро Грушевський і Алевтина Помазанко очолили інтернет-агенцію Mouse Internet Media
Дмитро Грушевський очолив агенцію он-лайн комунікацій Mouse Internet Media. Медіадиректором агентства призначена екс-керівник відділу з роботи з клієнтами Mouse Internet Media Алевтина Помазанко.
 
Дмитро Грушевський раніше займався розробкою і запуском нових брендів у сегменті В2В у концерні «ГЕО Альянс», а ще раніше очолював відділ маркетингових комунікацій компанії «ТНК-ВР Україна». Алевтина Помазанко працювала в SOTA Cinema Group, сейлз-хаусі «Медіалайт» і медіаагенції Zenith Media (холдинг «Відео Інтернешнл Київ»).
 
3 жовтня Mouse Internet Media оголосила про залучення в бізнес польських партнерів. Інвесторами стала група компаній Vivex Capital Group. Згідно з інвестиційними зобов’язаннями, у структурі агенції найближчим часом буде створений підрозділ мобільного маркетингу. Крім цього, Mouse Internet Media отримує доступ до технологій і досвіду польських партнерів.
 
Нагадаємо, що Mouse Internet Media займається просуванням проекту «Спільнота споживачів та громадські об’єднання» (портал consumerinfo.org.ua).
 
Довідка:
Mouse Internet Media – он-лайн агенція, що просуває бренди через інтернет. Працює на ринку з початку 2007 року. Клієнти: «АвтоКапітал» (Mercedes-Benz), UniCreditBank, «Мастер-Клас», Impression, «ЕКО Маркет», Alloton, банк «Форум», «Індекс-Банк»,  «Оранта», «ТНК».
 
Vivex Сapital Group – інвестиційна група компаній, до якої входять Vivex Investment LLC (Польща) і Vivex Invest LLC (Україна). Інвестиційна активність Vivex охоплює проекти у сфері IT, нових технологій та інтернет.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23676
Читайте також
06.11.2008 11:32
Ирина Миронова, Антон Онуфриенко, «Коммерсантъ»
4 128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду