Показники п’ятничного «Шустер live» і «Свободи на Інтері» знизились

20 Жовтня 2008
29050
20 Жовтня 2008
13:21

Показники п’ятничного «Шустер live» і «Свободи на Інтері» знизились

29050
Показники п’ятничного «Шустер live» і «Свободи на Інтері» знизились
17 жовтня показники політичних ток-шоу на телеканалах «Інтер» та «Україна» були нижчими, ніж попередньої п’ятниці.
 
«Свобода на Інтері» з Інною Богословською мала рейтинг 5,6% і частку 19,48% (загальнонаціональна панель GFK Ukraine, аудиторія 18+; у містах із населенням понад 50 тисяч показник частки ще нижчий – 18,83%), тоді як перший випуск програми мав частку 20,91%. Показник частки програми був нижчим за середній тижневий показник каналу.
 
П'ятничне ток-шоу «Шустер live», спеціальною темою якого був Український тиждень моди, мало рейтинг 2,13% та частку 8,94% (загальнонаціональна панель GFK Ukraine, аудиторія 18+; у містах із населенням понад 50 тисяч частка 10,79%), тоді як минулого тижня програма мала частку 14,82%. Нагадаємо, тоді у програмі брали участь Юлія Тимошенко та Віктор Янукович.
 
Нагадаємо, у ході «Шустер live» під час розмови у студії засновників українського тижня моди Ірини Данилевської та Олександра Соколовського з політиками та модельєрами на іншому майданчику студії відбувався показ колекцій семи українських дизайнерів, в тому числі Ганни Бублик, Ольги Громової, Діани Дорожкіної, Сергія Єрмакова, Ірини Каравай та Андре Тана. Також в прямому ефірі відбулася прем’єра колекції Олени Голець. Як стверджують у компанії «Савік Шустер Студіос», цей експеримент був покликаний продемонструвати можливості прямоефірного формату програми «Шустер live».
 
«Ми довели, що в прямому ефірі можна показувати всі найяскравіші тенденції українського життя, які іноді проходять непоміченими, і почути думки не лише політиків, але й тих людей, які у своїй вузькій галузі ведуть Україну до перемог. Їм є що сказати», - прокоментував цей ефір ведучий програми Савік Шустер.
 
Середня частка «Інтера» за минулий тиждень – 21,68%, а ТРК «Україна» - 6,67%. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29050
Читайте також
17.10.2008 16:39
Марко Дармограй
, для «Детектор медіа»
18 356
11.10.2008 10:24
Андрей Рушковский, «Обоз»
16 289
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
элка
5666 дн. тому
Еще бы им не снизиться! Из пятницы в пятницу в студии черновецкий-герман, герман-черновецкий с одним и тем же гэгом. И манипулирование откровенное со стороны шустера. Задрали и задолбали!! Неужели кто-то искренне считает, что выходки черновецкого каждую пятницу вызывают у людей острое желание отдать за него свой голос, и не вызывают отвращения?
5666 дн. тому
если б еще интеренсное у шустера было не за 12!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду