«Гірку правду» зняли з ефіру ТРК «Україна»

15 Жовтня 2008
14715
15 Жовтня 2008
11:20

«Гірку правду» зняли з ефіру ТРК «Україна»

14715
 «Гірку правду» зняли з ефіру ТРК «Україна»
Ток-шоу «Гірка правда» з Людмилою Ободзинською (виробництво Film.ua Television за форматом німецьких компаній Constantin Entertainment та Victoria Production) знято з ефіру телеканалу «Україна». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі телеканалу.
 
Нагадаємо, програма виходила о 19.30 щоп’ятниці (тоді як у рекламних макетах було вказано хибний час – 21.30). Канал поки що не коментує причин припинення трансляції шоу, проте найбільш імовірною причиною зняття програми з проекту є його вкрай невисокі показники. Останній ефір програми 3 жовтня мав рейтинг 0,91% та частку 2,46% (18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine). У містах із населенням 50 тисяч+ частка становила лише 2,12%. Середня частка ТРК «Україна» за минулий тиждень – 6,52%.
 
Раніше головний редактор каналу Марина Миргородська наголошувала на тому, що від нових проектів канал у середньому сподівається частки 6-7%. 10 жовтня у цьому ж слоті російська програма «Щиросердне зізнання» мала трохи вищі показники - рейтинг 1,49% та частку  3,81% (у містах «50 тисяч+» - 4,06%).
 
 «ТК» чекає на офіційні коментарі каналу та ведучої проекту Людмили Ободзинської, а також виробників шоу – Film.ua Television.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14715
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5664 дн. тому
Бо нефиг изобретать велосипед , подменять понятия, и считать зрителей нетребовательными идиотами. Надеяться, что будут смотреть на заштатную безголосую певичку, мнящую себя еще и знатоком людских душ? Там хоть чуть-чуть пытаются уважать аудиторию? Хорошо одно, поляки хоть быстро понимают где прокололись , а румыны вот бьются и бьются лбом о швабру. и ума не хватает ни швабру убрать, ни обойти ее.
Евгений
5664 дн. тому
Осталось снять с эфира шоу сердючки и "На 10 лет моложе".
Консультант
5664 дн. тому
Блискучий... провал. Цей провал - чергова пляма на ТРК "Україна" і на поляка Вольдемара Дзикого, як топ-менеджера. Була пляма у вигляді розвалу "Критичної точки", потім закриття "Дуелі" з Рахманіним. Скільки ще провалів треба, щоб Ахметов нарешті зрозумів, що Дзикий не справляється? Я вже не кажу про миргородських і липовецьких - це взагалі сором телеіндустрії.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду