«Воля-кабель» відключить неадаптовані канали з 1 листопада

15 Жовтня 2008
23969
15 Жовтня 2008
10:08

«Воля-кабель» відключить неадаптовані канали з 1 листопада

23969
«Воля-кабель» відключить неадаптовані канали з 1 листопада
З 1 листопада київський провайдер кабельного телебачення «Воля-кабель» має намір виключити із своїх пакетів іноземні телеканали, які Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не визнала адаптованими до українського законодавства, повідомляє український «КоммерсантЪ».
 
Зокрема будуть виключені й російські телеканали «Первый канал. Всемирная сеть», РЕН ТВ, «РТР-Планета» та TVCI. «Провайдер програмноъ послуги напряму залежить від регуляторного органа, який має право визначати правомірність присутності тих чи іших каналів у пакетах. Є розпорядження, і ми зобов'язані його виконувати», - цитує газета керівника піар-відділу «Волі» Аліну Сігду.
 
Тим часом Анатолій Сальник, директор компанії «Торсат», яка є дистрибутором «Первого», «РТР-Планеты» та «ТВ-Центра» в Україні, заявив газеті, що вважає заборону на трансляцію цих каналів незаконною. «До телеканалів немає претензій ні від право власників, ні від власників авторських і суміжних прав. Наша компанія платить усі податки. Тому ми оскаржуватимемо дії Нацради у суді», - сказав він.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23969
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5668 дн. тому
Безумовно відмовлюсь від послуг "Волі" разом з відключенням російських каналів, бо і так вважаю не зовсім правильним отримання інформації із одних українських джерел. Потерпаю від нестачі інформації від наших сусідів по кордону, окрім росіян. Американці теж не нормальна заміна, а от ВВС треба було би адаптувати до української.
до бу-га-ги
5668 дн. тому
И слава Богу, что отключат, давно пора! Неча агитканалы ВВП на территорию Неньки распространять!!!
Сергей
5669 дн. тому
Ну если и Воля сдалась, значит действительно хреново у нас в стране с демократией. Зато пиару сколько.
YaYa
5669 дн. тому
Цікаво, а чому Нацрада не вимагає відключити ВВС (англійська), TV5 (французька), DW (німецька) чи ще є там таки чудовий китаськи канала? Вони хіба "адаптовані" до української? Нелогічно якось виходить... А російські канали шкода. Новини їхні не дивлюся, але інших програм багато цікавих.
бу-го-га
5669 дн. тому
Это ж если вместо головы трипольский глечик- то пусть отключит на кануне выборов, что бы еще больше "мою нацию" в себя "влюбить" .
бу-го-га!!!!
5669 дн. тому
можно еще зеркала везде побить, что бы свою ряху рэпаную не видеть и думать, что красавец писЯный, вместо каналов зафигачить глЯмур хоружевский (поплавский- продюсер) Ой, да столько всего можно! Что вы!! это ж гиганту мыслиШШЫ и отцу укрдемократии королевство скоро станет маловато!
Короп - Штаб БЮТ
5669 дн. тому
Короп: Викликаю штаб! Викликаю штаб! У нас проблема - гроші за піар Юлі Володимирівни на російських телеканалах пропали. Нацрада їх відключає. Що робити? Прийом! Штаб БЮТ: Прийом! Продовжуйте мочити Ющенка, що це він відключає канали, ховає головув пісок, душить совбоду слова. В коментарях використовувати цитати Томенка. Прийом! Короп: Прийом! Все пойняв. Все пойняв. Прийом!
Глядач - Коропу
5669 дн. тому
Прийом! Прийом! Позивний Короп. Позивний Короп. Завтра о 9 ранку зайти в штаб БЮТ, є зарплата за мочилово Ющенка на форумах. При собі мати роздруківки форумів. Як чути? Прийом!
короп
5669 дн. тому
Пане Андрію, треба любити країну, "тільки не словом , а ділом" (нічого не нагадує?). Тоді не потрібно буде ховати голову в пісок, відключаючи канали. Можна ж до безкінечності плескати язиком , повчаючи всіх годинами та медитувати на черговий пам*ятник голодомору, а можна було іще чотири роки тому почати реформи, яких всі очікували, може б до сьогодні хоча б одну і вдалося довести до розуму. А тепер, коли рейтингу немає, то і залишось , що повідключати російськи канали, наче це щось змінить в самій Україні. Мені начхати на Путіна, але коли в країні, де я живу, президент все розтоптує і розвалює, починаючи з віри і очікувань людей і закінчуючи коаліціями і власною партією, то, вибачте, справа тут не в російських каналах.
Андрій
5669 дн. тому
короп,скажіть будь ласка: а кого треба любити,Путіна???? Якого давно треба садити за втручання в справи іншої держави,цього ницого шовініста??? Я абсолютно підтримцю відключення цих москальських телеканалів!!!
Арон
5669 дн. тому
Богу-богово.Быдлу-быдлово.
короп
5669 дн. тому
Ну виключіть. І одразу в країні все налагодиться, і "маленькі українці" зрозуміють і полюблять Вітю?
Глядач
5669 дн. тому
Перелічені російські канали не дивлюся (не принципово, а просто нецікаво), отже підтримую їхнє відключення з кабелю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду