18 жовтня на ТВі стартує програма Богдана Кутєпова «Знак оклику». Зарано?

13 Жовтня 2008
22809
13 Жовтня 2008
14:55

18 жовтня на ТВі стартує програма Богдана Кутєпова «Знак оклику». Зарано?

22809
18 жовтня на ТВі стартує програма Богдана Кутєпова «Знак оклику». Зарано?
18 жовтня о 21.00 на телеканалі ТВі стартує проект «Знак оклику». Тим часом ведучий та керівник проекту Богдан Кутєпов упевнений, що випускати програму в ефір ще зарано.
 
«Триває ребрендинг телеканалу – зміна логотипу, нова студія тощо. Також зараз триває переформатування програми Віталія Портникова (вона називатиметься не «Київський погляд», а «Правда Віталія Портникова»), готуються до випуску новини. Ці зміни планують завершити наприкінці листопада – на початку грудня», - сказав Богдан Кутєпов. За його словами, десь на початок грудня і планувався старт програми, проте чомусь термін її запуску був перенесений.
 
«Колектив нашої програми дещо здивований і вважає це рішення не цілком адекватним ситуації на каналі в цілому. Який сенс випускати програму, поки немає промоції? Це що, технічний ефір? Те, що роблять журналісти «Знаку оклику», я вважаю гідним того, щоб бути запущеним під загальне промо каналу», - каже пан Кутєпов. За його словами, студія для програми поки що не готова, до того ж якісні сюжети для неї команд могла готувати лише протягом останніх кількох тижнів: «Нам сказали: робіть, що можете. Ось ми й робимо, що можемо – ведучий на вулиці читає підводки. Студія буде лише наприкінці листопада. Ми маємо тільки 2-3 програми, а далі ми муситимемо опускатись до менш якісної журналістики». Зараз, за словами Богдана Кутєпова, ведуться переговори щодо можливої затримки прем’єри, зокрема й на рівні акціонерів (канал, нагадаємо, належить російським бізнесменам в екзилі Володимиру Гусинському та Костянтину Кагаловському), яким належала ініціатива щодо прискорення виходу «Знаку оклику».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22809
Читайте також
23.04.2009 14:19
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
10 672
26.01.2009 10:52
Наталья Лигачева
9 551
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Именной регистратор
5665 дн. тому
У этого Кутепова нет имени в журналистике. И еще долго не будет. Одни амбиции и звездность. Какой там продакшн! Разве что тиражировать DVD со своими пьяными концертами. Как может бухающий исполнитель панковских песен по кабакам одновременно перетендовать на имя респектабельного журналиста? Это нонсенс.
так собі
5665 дн. тому
з кутєповим то все зрозуміло, не зрозуміло як на цей безлад погодився степюк
Колишній колега
5666 дн. тому
Бажаю Тобі, Богдане, креативу й реалізації обіцянок від керівництва! Починати на новому місці завжди непросто. Однак тішуся, що Ти починаєш свою роботу вже маючи ім"я. Попрацювати трохи на інших, а там у перспективі - власний продакшн :)))
порада
5666 дн. тому
кінчайте дурню курить усе наладиться
здивований
5666 дн. тому
А кто такой этот ваш Кутепов? откуда столько крика?
5666 дн. тому
Подождите, там скоро Ромця Скрипкин ротец откроет, Киселеву не поздоровится, нечего было набирать людей, не зная их бекграунда и не слушая об их скандальных отношениях с любыми коллективами, где они засвечивались. Кадры решают усе. Недаром стоящие люди беседовали с кэривныками один раз и больше не возвращались=)))))
Kator
5667 дн. тому
Богдан,а ты не пробывал такие проблемы решать непосредственно со своим начальством.Ну хотя б для начала. А если уж не получается,бежать на телекритику сопли распускать? Таких даже немцы расстреливали.Кто-то в твою сторону тока пукнул,а на телекритике ты рассказываешь уже про вулкан.Детский сад какой-то...
???
5667 дн. тому
Попередній менеджмент, який звільнився, - це хто?
маша
5667 дн. тому
Все, що каже кутепов апсолютна правда. Попередній менеджмент тому і звільнився, що коли запрошували на роботу, обіцяли"небо в алмазах", а коли люди приступали до роботи, то виявлялось, що на всіх 2 камери і один мікрофон. Матеріальної бази ніякої, тільки і розмов згаслої зірки кісильова, про нтв. Кісельов, того і сидить у Шустера, що свого робочого місьця немає.
Какая жалость
5667 дн. тому
Подводки этому панку-музыканту Кутепову стыдно на улице записывать, это ниже его достоинства. Звезде давай навороченую студию, гримершу длинноногую, полный гардероб из 50 пиджаков, стилиста и визажиста с маникюром-педикюром. Але... ото бери Богданчик своего Гришу непутевого Вагапова, пусть протверзевает после вчерашнего и штатив тебе несет, а ты микрофон в руку и на улицу подводки записывать! Скоро эфир. Сначала эфир, зарплата и деньи на студию и гарбероб - потом. Заработаешь - получишь.
ASD
5667 дн. тому
Неправда, программа Портникова буит называццо "Погтняжья сегмяга" Ну, так исконно, по-гусски...
))))
5667 дн. тому
успехов инвесторам и не инвесторов в общении с Богданчиком)
успехов
5667 дн. тому
Одно из двух: или Кутепов такой же скандалист, как и Кипиани. Или дают о себе знать итоги "успешной" работы Княжицкого, наобещавшего инвесторам кучу всего)) отдувайся, Богданчик!
не глядач ТВі
5667 дн. тому
яка аудиторія у каналу,який мало хто бачив ?!!! це знак оклику для цього тв....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду