Ольга Крижановська очолить редакцію українського National Geographic

8 Жовтня 2008
19717
8 Жовтня 2008
17:34

Ольга Крижановська очолить редакцію українського National Geographic

19717
Ольга Крижановська очолить редакцію українського National Geographic
Колишній головний редактор журналу «Новинар» Ольга Крижановська очолить редакцію української версії журналу National Georaphic, запуск якої заплановано на кінець 2008  – початок 2009 року. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.
 
Пані Крижановська не підтвердила, проте й не спростувала інформацію «ТК», сказавши, що офіційну заяву з цього приводу буде розповсюджено протягом найближчих тижнів.
 
Новий україномовний журнал виводить на ринок видавництво «IM Украина» - дочірня компанія російського видавничого холдингу Independent Media Sanoma Magazines. У Росії ліцензія на видання журналу американського Національного географічного товариства належить саме цьому холдингу.
 
Нагадаємо, кілька років тому українське видання National Geographic вже існувало. Проте воно не мало в Україні власної редакції – його функція зводилася до розповсюдження, збирання й розміщення місцевої реклами. Обсяг рекламних надходжень був невеликим, тому видання закрили. Тепер, за інформацією «ТК», у виданні можна буде знайти локальні українські матеріали. Зараз в Україні розповсюджується російська версія видання.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19717
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Веталь
5674 дн. тому
Кругообіг Крижановської в природі - зачет! Как то действительно явная деградация гламурной дамочки которая строила из себя крутого главреда, и к тому же не осмелилась взять на себя хотя бы каплю ответственности за провальный проект
Воприс
5675 дн. тому
Ось тут кругообіг Крижанівської в природі! Не змогла керувати в журналі, прилаштували керувати телеканалом. Ніяких конкурсів і кадрових агентств... "Лиш я і ти, лиш ти і я - бабло своїм, відкати і фігня"
tararam
5676 дн. тому
Думаю його погубив "Тиждень", що вийшов в той же час, і є можливо далеко неідеальний з боку профстандартів, зате живий, цікавий і відповідний національній ментальності - абсолютно верно. Вот тут кто-то говорит мол главред не причем. А скажите мне разве не от главреда и его политики и профессионализма зависит живость, интересность, и соотвествие национальной ментальности журнала? Каков капитан таков и продукт, потому то во всем мире на профи способных сдлеать не только продукт но и сделать его интересным со своей душой огромный спрос.
Hammer
5676 дн. тому
колишнmньому читачу Новинаря А що так вже вона його й загробила? Чому вже стало звичкою звинувачувати в невдачі виключно головного редактора? Ви що були на цій посаді? Від головреда залежить лише зміст, і то не на 100 %, бо є така річ як обсяг та регулярність виплат гонорарів, штатний розклад і т.д., а це вже на совісті гендиректора, а часто власника. Що ж стосується реалізації, залучення реклами й іншого, то на ці процеси головред впливає дуже умовно. Новинар на мій погляд був досить сіренький, але не провально нецікавий. Думаю його погубив "Тиждень", що вийшов в той же час, і є можливо далеко неідеальний з боку профстандартів, зате живий, цікавий і відповідний національній ментальності.
карачун
5677 дн. тому
Павлику, та вгамуйся вже, все одно нікого ти своїм пуканням не налякаєш. Бережи нерви. І поменше заздри людям.
Лидия
5677 дн. тому
Что то слабо верится в эту новость. Не может такой уважаемый издательский холдинг запускать заведомо провальный проект. Какие такие локальные материалы? О чем? Это нонсенс! Сами же пишите "Обсяг рекламних надходжень був невеликим, тому видання закрили". А теперь что, добавиться рекламы? Это на падающем в связи с кризисом рынке? Ой! Что то вы в Телекритике путаете. Взяли бы комментарий у кого то из Independent Media. Они ведь ребята вполне доступные. Что ж вы так, лиш бы прокричать!
колишній читач Новинаря
5677 дн. тому
О! ОЦе так "прогрес" Крижановської:) дуже шкода українську версію шанованого в усьому світі журналу, бо такий головред і цей проект загробить менше ніж через рік. Ну а те куди пішла Крижановська яскраво підтверджує те, що для суспільно-політичних видань вона некомпетентна, ну не тягне вона це, а от писати про слонів і жирафів, і африканських аборигенів -це справді вершина журналістської карєри!? Тут уже й не сильно попонтуєшся. Зате Оля як завжди матиме час на вечірки, клюби, і тусовки замість креативної роботи. Короче і сміх і гріх... сидиш собі перекладаєш тексти з англійської.
pumpurum
5677 дн. тому
о, нашла себе очередной проект, где можно ничего не делать - только кидать понты, заниматься говнотолчением и копипастом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду