Микола Білоус пішов із UBC. Із каналу масово звільняються журналісти

8 Жовтня 2008
20545
8 Жовтня 2008
12:55

Микола Білоус пішов із UBC. Із каналу масово звільняються журналісти

20545
Микола Білоус пішов із UBC. Із каналу масово звільняються журналісти
За інформацією джерел «ТК» на телеканалі UBC, Микола Білоус, який представлявся в колективі як голова наглядової ради, склав із себе повноваження. Сам Микола Білоус не підтвердив цієї інформації, заявивши, що ніколи не був головою наглядової ради, а лише радником генерального директора телеканалу Володимира Гуцула і, за його словами, це їхні особисті стосунки.
 
Працівники каналу вважають, що Білоус свою справу зробив, а тепер звільняється. Нове керівництво заявляло, що хоче переформатувати канал із інформаційно-аналітичного на аналітично-інформаційний, але яким чином – не уточнювало. А тим часом із каналу масово звільняються журналісти, які робили аналітичні програми.
 
«Аналітиків взагалі скоро не залишиться на каналі, – повідомила редактор програми Агробізнес” Ірина Епік. – Нам сказали, що за ті гроші, які ми отримуємо, ми маємо працювати втричі більше. Тобто, якщо я робила 15-хвилинну програму на тиждень, то тепер маю робити дві. Крім того, нам заявили, що кожна аналітична програма має за місяць знайти собі спонсора. Уявляєте, яка це буде аналітика, якщо за цю аналітику хтось конкретно платитиме? А якщо ми цього не зробимо, то отримаємо половину зарплати. Тобто нове керівництво всіма методами намагається зекономити кошти, і людям створюються такі умови, щоб вони звільнялися за власним бажанням».
 
За словами Ірини, журналісти, якщо їм виплатять половину зарплати, подаватимуть до суду. Працівники не розуміють ролі Геннадія Васильєва. Якщо він зацікавлений в аналітично-інформаційному каналі, він не мусить допустити ані масових звільнень, ані масових звернень до суду, зауважила Ірина.
 
Остаточно вирішив звільнитися журналіст і голова осередку КНМП на каналі Андрій Деркач. «Мене усно попередили про скорочення, але письмового повідомлення я ще не отримав», – сказав він.
 
«ТК» звернулася за коментарем до Геннадія Васильєва й очікує на відповідь. Всі попередні спроби отримати коментарі у власника UBC були невдалими. Як стверджує його секретар Микола Миколайович, всі наші запитання він «доповідає Геннадію Андрійовичу, але поки що відповіді немає».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20545
Читайте також
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 813
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
работа
5674 дн. тому
А где Коляда? У меня для нее работа есть!
Павло Булгак
5675 дн. тому
Тримайтеся колеги! Дуже шкода що цинічний менеджмент прагне вижити всіх аналітиків, і не розуміє що в аналітиків і аналітику треба вкладати гроші, тоді буде результат. Нажаль усе більше менеджерів прагнуть отримати максимум за смішні гроші та зусилля. Але якості від цього не додається, якість лише критично падає. Взагалі я з нашого ТБ в шоці - якість продукту тепер вже не на першому місці - даєш треш за швидкі рекламні гроші і рейтинги називається. Глядача усе більше неповажають
Олександр Соболь
5675 дн. тому
Дуже прикро.. як колишній працівник буду відвертим - в канала було на шо сподіватись. З розвалом команди Коляди все пішло шкереберть. Пішов Шваб, Коляда, Ромка Гоменюк, Ігор Кримов та ще багато амбіційних та талановитих.. дуже прикро. Оце була команда. :(( Цікавочи є там ще Богдан Харахаш?! Кльовий чувак теж.. Вітаю власників. Провтикано цікавий проєкт
14
5675 дн. тому
ха-ха вот это правда смешно, искренне смешно
Вывод
5675 дн. тому
На 1+1 Белоус идет, потому что у него есть потенциал и связи, в отличие от Ткаченко. Политик, стоящие за 1+1, выбрали именно Белоуса, как опытного телеменеджера. Вы же не задаете вопрос, почему Безлюдная пришла на "Интер"?
5675 дн. тому
а к чему Белоус и 1+1? Подскажите какая логика?
Вывод
5675 дн. тому
Белоус помог другу Гуцолу, сделал черное дело - выжил Коляду - и пошел себе дальше. На очереди 1+1. Ждите там доброго дядю Белоуса.
Провожатый
5675 дн. тому
Коля прощай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
5675 дн. тому
Свободу Анжелле Девис!!!!!!!!!!!
14
5675 дн. тому
Свободу Анжелле Девис!!!!!!!!!!!
13
5675 дн. тому
Верните Белоуса!
12
5675 дн. тому
НН, держитесь
Еблан
5676 дн. тому
Панеслась...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду