ІА «РБК-Україна» проводить ротацію кадрів

7 Жовтня 2008
11258
7 Жовтня 2008
13:59

ІА «РБК-Україна» проводить ротацію кадрів

11258
ІА «РБК-Україна» проводить ротацію кадрів
Інформаційне агентство «РБК Україна» проводить ротацію кадрів. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор агентства Йосип Пінтус, спростувавши інформацію джерел «ТК» про реорганізацію та скорочення в «РБК-Україна».
 
«У нас відбувається невеличка ротація кадрів, - сказав він. – З іншого боку, ми набираємо людей у інші підрозділи. В ІА «РБК-Україна» ніяких скорочень чи реструктуризації немає. Все працює, як і раніше. Компанія просто взяла паузу перед бурхливим розвитком. Звільняючи, ми залучаємо людей на роботу, тому у кількісному співвідношенні нічого не змінюється».
 
За словами пана Пінтуса, ротація відбувається у розважальному сегменті діяльності компанії. «На ті проекти, які ми плануємо запускати, потрібні нові кадри, а в деяких поточних проектах ми бачимо стабільність, тому проводимо ротацію. Крім того, нам важлива комерційна віддача від проектів, тому додатково залучаємо редакторів і агентів», - пояснив він. Нових проектів Йосип Пінтус поки що не назвав, зазначивши лише, що компанія шукає персонал для національного відеоархіву «Смотри.UA». У майбутньому, за словами пана Пінтус, планується розвиток бізнес-напряму, насамперед онлайн-видань ділової аналітики.
 
Заступник генерального директора агентства Дмитро Розенфельд наголосив на тому, що ротація, перш за все, спрямована на те, щоб у 2009 рік компанія увійшла із вищим рівнем менеджменту.
 
Нагадаємо, наприкінці вересня у російській холдинговій компанії «РБК», яка є інвестором «РБК-Україна», також відбулись процеси, які було названо «ротацією кадрів».
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11258
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Налоговый инспектор
5612 дн. тому
Гнилая компания.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду