З 6 жовтня на Першому виходитиме оновлена аналітична «Точка зору»

2 Жовтня 2008
19837
2 Жовтня 2008
12:28

З 6 жовтня на Першому виходитиме оновлена аналітична «Точка зору»

19837
З 6 жовтня на Першому виходитиме оновлена аналітична «Точка зору»
З 6 жовтня на Першому каналі о 19.00 почне виходити оновлений формат «Точки зору» з Юрієм Громницьким. 
 
«Тепер це буде півгодинна аналітична програма, що виходитиме з понеділка по п’ятницю», – зазначив в.о. президента НТКУ Василь Ілащук.
 
За словами ведучого «Точки зору» Юрія Громницького, програма з 6 жовтня поступово здійснюватиме перехід до півгодинної аналітичної.
 
«Вона вже є щоденною, але поки що 20-хвилинною. В ній уже є деякі елементи, які планувалися в оновленому проекті: інформаційні сюжети на тему дня, запрошені в студію політики, думка експертів тощо. Через те, що наступного тижня в ефірі НТКУ транслюватимуть чемпіонат із футзалу, наша програма ще не зможе постійно бути 30-хвилинною», – сказав Юрій Громницький.
 
Нагадаємо, цієї осені на Першому мала стартувати ще одна програма з Юрієм Громницьким – політичне ток-шоу «По-перше», яке виходитиме щоп’ятниці. Проте за останньою інформацією старт програми буде відкладений щонайменше до Нового року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19837
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5656 дн. тому
Так дали ж. Керівництво НТКУ каже - не буде наразі програми.
;-)
5656 дн. тому
Ну і дайте пліз інфо щодо підсумкової п"ятничної підсумкової програми, про яку нещодавно ТК написала, що та стартує разом із Інтерівською Свободою 10-го числа.. Альо, дайте інфо.
8-)
5656 дн. тому
Будемо дивитися :) Дивує тільки те, що для Василя Степановича стало одкровенням, що програма щоденна :) Власне так було ще до приходу Юри на канал. Тобто десь так із січня 2006-го року.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду