«Свобода на ”Інтері”» стартує 10 жовтня о 21.30. Перший ведучий – Арсеній Яценюк

1 Жовтня 2008
27585
1 Жовтня 2008
12:59

«Свобода на ”Інтері”» стартує 10 жовтня о 21.30. Перший ведучий – Арсеній Яценюк

27585
«Свобода на ”Інтері”» стартує 10 жовтня о 21.30. Перший ведучий – Арсеній Яценюк

Політичне ток-шоу «Свобода на ”Інтері”» стартує на телеканалі «Інтер» 10 жовтня і виходитиме щоп’ятниці о 21.30. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, формат цього ток-шоу передбачає участь політиків, один із яких є модератором програми. До участі у проекті телеканал запросив (в алфавітному порядку): Інну Богословську, Леоніда Грача, Михайла Добкіна, Олександра Єфремова, Івана Кириленка, Володимира Литвина, Юрія Луценка, Євгена Червоненка, Леоніда Черновецького, Андрія Шевченка, Нестора Шуфрича та Арсенія Яценюка. Перший випуск програми проведе голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк. За допомогою жеребкування наприкінці програми він визначить послідовність участі для інших політиків-ведучих. 
 
У минулому сезоні політичне ток-шоу «Свобода Савіка Шустера» виходило на «Інтері» спершу о 20.30, а згодом було перенесене на 21.30. Зараз о 21.30 на телеканалі «Україна» виходить політичне ток-шоу Савіка Шустера «Шустер Live». У жовтні на Першому каналі має стартувати політичне ток-шоу «По-перше» з Юрієм Громницьким, час виходу якого також збігатиметься із новою програмою «Інтера».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27585
Читайте також
14.10.2008 15:07
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
30 607
13.10.2008 10:18
Андрей Рушковский, Show.Обоз
24 670
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5677 дн. тому
гиг)) хана шустеру))
:)
5677 дн. тому
есть Космос = есть рейтинг. Интеровцы молодцы.
танчик
5677 дн. тому
вау, черновецкий и добкин)))) когда же когда )))))))))
5677 дн. тому
Не знаю, как с Яценюком, но убежден, что с Черновецким, Шуфричем и Добкиным в роли модераторов программа будет иметь заоблачный рейтинг. А Интеру только этого и надо!
5678 дн. тому
Черновецький - ведучий політичного шоу, це можна порівняти хіба з польотом у космос...
рівноденник
5678 дн. тому
чим більше свобід, тим ліпше. дарма плюси пішли зі сцени політичних ток-шовів
ячс
5678 дн. тому
для ВОПРОСА: Шановний уважно прочитайте статтю і ведучим першого випуску буде пан Яценюк, а Шевченка запрошують як політика а не телевізійника
Вопрос
5678 дн. тому
Интересно, а Андрей Шевченко (БЮТ), который сейчас в учится США и будет учиться там еще до февраля, вообще в курсе, что "Интер" назначил его ведущим своего политического ток-шоу и использует его фото для рекламы этой программы? Насколько я помню, Андрей в одном из последних интервью перед отъездом в Йель заявил, что если и вернется в кресло телеведущего, то это будет только с 2009 г. и не в политической программе... Безлюдная, ку-ку! Может быть судебный иск...
Нешустер
5678 дн. тому
Странно, что в этот список попал Шевченко. Он сейчас якобы в коммандировке за бугром. Как мордой светить - так тут как тут, как в Раде работать - так , типа, я в коммандировке
Ярина
5678 дн. тому
Оце буде балаган))))))) Але ідея -- несподівана і досить оригінальна:) заінтригована
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду