Новий канал закриває «TV-ТаблоID»… щоб його не використали політики

30 Вересня 2008
25421
30 Вересня 2008
17:59

Новий канал закриває «TV-ТаблоID»… щоб його не використали політики

25421
Новий канал закриває «TV-ТаблоID»… щоб його не використали політики
Новий канал оголосив про закриття програми «TV-ТаблоID». Відповідний прес-реліз поширила прес-служба каналу.
 
За офіційною інформацією, причиною такого кроку стало те, що «за нинішньої політичної обстановки виявилося складно дотримуватися звичайного формату програми»: «TV-ТаблоID» вирішено закрити, «щоб популярну програму не намагалися зробити знаряддям у політичній боротьбі». При цьому у повідомленні наголошується, що протягом року «TV-ТаблоID» був «одним з найуспішніших і найрейтинговіших проектів каналу».
 
Водночас неофіційні джерела на каналі повідомляють, що команді, котра займалася проектом, причиною закриття назвали невідповідність останнього формату каналу.
 
За інформацією прес-служби, зараз колишня команда «TV-ТаблоIDа» готує нову розважальну програму, котра має стартувати вже за два тижні. У коментарі «ТК» представник прес-служби Нового каналу зазначила, що наразі підготовка перебуває на стадії розробки загальної концепції, і про конкретні деталі мови поки що йти не може.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25421
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
5613 дн. тому
Эксклюзив это тупо бесплатное приложение к шоумании. совершенно не инстересный проект, в отличие от бывшего таблоида!
5677 дн. тому
посмотрел на выходных "Эксклюзив"... ну и чем он отличается от Таблоида?!
.
5678 дн. тому
Почему нет программы "Звезда караоке-2"? Из 12-ти отснятых программ вышлы 3.
зритель
5681 дн. тому
жааалко, интересная программа, очень любили её смотреть
5682 дн. тому
Когда закрівают соцодебильніе прожект, в которіх нету целесообразной критики, а есть глупая насмешка, то єто только радует
Шурко
5682 дн. тому
Взагалі ДУЖЕ дивно, що ідея закриття прийшла керівництву Нового ТІЛЬКИ зараз. Невже на когось так боляче наступили??? А, взагалі, дійсно, шкода - хороший проект. Був.
Катерина
5682 дн. тому
Да проект закрили тільки через те що різали правду-матку!!! І одному політику це не сподобалось!!! А ще говорять що в Україні є СВОБОДА СЛОВА!!!! Про неї тільки говорять!!!!
bahar
5683 дн. тому
Дуже шкода.
1
5683 дн. тому
очень странно. такой клевый проэкт был..... что твориться с наими каналами, кто это объяснит?
Естетка
5683 дн. тому
Привід для закриття цікавої програми не видається вагомим. "Таблоїд" вигідно відрізняється гостринкою і смаком. Може, передумають закривати?
мара
5683 дн. тому
любим. помним. скорбим. позор и презрение Лысенко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коллега
5683 дн. тому
Невинный "Таблоид" громко закрыли, чтобы никто не обращал взоры на черную дыру для политической джинсы - новости "Репортер". "Новому каналу" следовало бы не расправляться с невинными развлекательными проектами, а сократить до минимума или закрыть свои новости! Чтобы у главного редактора г-на Владимира Павлюка больше не было возможности и даже соблазна класть себе в карман черный нал за политическую "джинсу". Вот это было бы правильно. Пусть г-жа Лысенко берет пример с другого канала пинчуковского холдинга - ICTV, которые уже освобождается от джинсы с приходом к рулю Елены Фроляк.
5683 дн. тому
жаль
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду