У «ТСН» («1+1») стартує цикл журналістських розслідувань «Біла халатність»

30 Вересня 2008
16924
30 Вересня 2008
15:10

У «ТСН» («1+1») стартує цикл журналістських розслідувань «Біла халатність»

16924
У «ТСН» («1+1») стартує цикл журналістських розслідувань «Біла халатність»
6 жовтня у програмі «ТСН» («1+1») стартує новий документальний серіал із циклу журналістських розслідувань «Біла халатність». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
За цією інформацією, вже готові вісім сюжетів, які будуть показані в основному випуску новин «ТСН» о 19.30. Проект порушуватиме, зокрема, питання неофіційних розцінок на медичні послуги, ціни лікарської помилки, відповідності підготовки медичних робітників у вишах.
 
Керівник проекту, кореспондент інформаційної служби каналу Світлана Усенко, обіцяє, що цикл сюжетів буде змістовним і корисним для глядачів: «Моя особиста думка – поки медициною керують виключно медики, криза триватиме. Підраховувати та розподіляти кошти мають фінансисти та економісти».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16924
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5676 дн. тому
Щоб зварняжити таке розслідування багато розуму не треба.Находимо пострждалу пацієнтку,яка звинувачує у всіх своїх бідах лікарів,беремо інтервю у неї.Постраждала в дрібних подробицях розповідає,як над нею знущалися кровожерливі лікарі,як їй міряли температуру не 5 разів на день,а два і в неї на цьому фоні розвинулась гостра кишкова непрохідність і після цьго вона впала в єпілептичний припадок.Далі йдемо до лікаря,беремо у ньго інтервю,на фоні слізної історії пацієнта з кривавими подробицями,ствердження лікаря,що пацієнтці допомога була надана в повному обсязі виглядають не переконливо.Монтуємо це все,приправляємо гострими коментарями на кшалт:"Всі лікарі хабарники,їх потрібно судить" і все,готова сенсація.Але нехай журналіст подумає,що буде з людьми,які завтра прибіжать в лікарню з блокнотом і почнуть занотовувати всі дії лікаря.Лікар плюне на такого пацієнта,бо за 700 грн. на місяць він наврядчи захоче несте відповідальність за життя і здоровя цьго пацієнта.
Лікар
5677 дн. тому
Пропоную тезисний зміст високоморального і кричуще професійного циклу "Біла халатність". 1. Люди не повинні вмирати, за кожний випадок, що порушує юридичне право на безсмертя, лікарів необхідно розстрілювати. 2. Лікар повинен витрачати власні кошти на лікування пацієнтів, а з огляду на те, що заробітку ледве вистачає на їжу для сімї, треба ввести довгостроковий кредит чи щось таке, що повертати будуть діти лікарів. 3. Треба будь-яким чином заохочувати юристів, що заробляють за місяць стільки, що лікареві за все життя не снилось, в їх високоморальних прагненнях заробити на важкому становищі медицини ще більше. 4. Як свідків у цих справах проти лікарів треба використовувати бомжів, алкоголіків та інший благородний і непідкупний "контингент". 5. І подалі, подалі від справжніх причин кризи, ми ж журналісти, "что нам стоит дом построить!" Вибачте за погану українську.
Ниша для продакшенов
5683 дн. тому
Света опять, как всегда, хитро нашла себе нишу в новостях, чтобы новостями не заниматься. Ну, конечно, пусть новости делают "негры", вкалывают по-черному без выходных и до позднего вечера, а заслуженные журналисты будут особо не напрягаясь, появляясь на работе 2-3 раза в неделю, самовыражаться в авторских проектах. Для таких авторских экспериментов надо не сидеть на зарплате журналиста новостей, а делать свой продакшн (кстати, вместе с мужем-оператором, который сидит на зарплате на 1+1). Вот это будет по-нормальному, по-рыночному и с уважением к коллегам.
5684 дн. тому
И тема инцеста не охвачена должным образом! Оновленый ТСН, дерзайте, у вас такооое поле для выслужиться....
dozik
5684 дн. тому
Хотелось бы про вивисекцию,что-то новое для себя открыть...Только если можно,по-подробнее,для начинающих.
Фройд
5684 дн. тому
Re: // 30.09.2008 16:39:53 - а вы , наверно, имеете личную неприязнь к новому руководству ТСН, может они ущемили ваш творческий порыв ??
5684 дн. тому
І ви думаєте,що це спасе їхні дебівльно-румунські порно новини.Хай там краще про чорта лисого стартує розслідування це буде доречніше до концепції бульварно-огидного спрямування.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду