Європарламент запустив власний онлайн-телеканал

18 Вересня 2008
9302
18 Вересня 2008
06:28

Європарламент запустив власний онлайн-телеканал

9302
Європарламент запустив власний онлайн-телеканал
17 вересня розпочав мовлення онлайн-телеканал Європейського парламенту EuroparlTV - http://www.europarltv.europa.eu/.
 
Канал, орієнтований на широку молодіжну аудиторію, покликаний покращити імідж парламенту, повідомляє Лента.ру. Фактично він складатиметься з чотирьох телеканалів, на ньому буде місце для контенту користувачів, публічних обговорень і звичайних програм, які перекладатимуться за допомогою дубляжу та субтитрів більш ніж 20-ма мовами: болгарською, чеською, данською, грецькою, англійською, іспанською, естонською, фінською, французькою, ґельською, угорською, італійською, литовською, латвійською, мальтійською, нідерландською, польською, португальською, румунською, словенською, словацькою та шведською.
 
Його аудиторія, як сподіваються у Європарламенті, може становити від 20 до 40 мільйонів осіб. Канал транслюватиме політичні дебати.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9302
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду