Грузинський телеоператор загинув під час військових навчань

8 Вересня 2008
23085
8 Вересня 2008
14:23

Грузинський телеоператор загинув під час військових навчань

23085
Грузинський телеоператор загинув під час військових навчань
Оператор грузинської телекомпанії «Руставі-2» Георгій Рамішвілі загинув від випадкової кулі, повідомляє civil.ge.
 
Телекомпанія повідомила 6 вересня у новинах, що оператор «загинув під час виконання службових обов’язків». Журналісти «Руставі-2» неофіційно повідомляють, що куля влучила у Рамішвілі у військовій частині в Шавнабада біля Тбілісі, де знімальна група знімала військові навчання. Деталі інциденту поки що невідомі, офіційних заяв немає
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду