Ведучий НТН Євген Міхін перейшов у новини К1

2 Вересня 2008
27510
2 Вересня 2008
18:22

Ведучий НТН Євген Міхін перейшов у новини К1

27510
Ведучий НТН Євген Міхін перейшов у новини К1
Колишній ведучий новин НТН «Вчасно» Євген Міхін став ведучим інформаційної програми «Один день» на К1. Про це «ТК» повідомила прес-служба медіагрупи «Інтер». 1 вересня відбувся його перший ефір у парі з Юлією Шпачинською, яка останнім часом працювала у дуеті з Андрієм Богдановичем.
 
Інша екс-ведуча «Вчасно» Наталія Маслова, за інформацією «ТК», також переходить на К1. Однак прес-служба цього не підтвердила, зазначивши, що для Наталії готують пропозицію щодо працевлаштування в рамках групи «Інтер». На офіційному сайті каналу НТН у розділі «Обличчя каналу» вже немає ані Євгена Міхіна, ані Наталії Маслової. 
 
Нагадаємо, що з 1 вересня з програмної сітки НТН зникли новини «Вчасно». Відтепер замість них виходить кримінальна програма «Свідок». Репортерам запропоновано переходити до «Свідка», однак не всі здатні працювати в кримінальному форматі, відтак частина журналістів уже шукає роботу. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27510
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
5708 дн. тому
Не понятно, за что хвалят Михина? Его перевели с одного канала группы на другой канал группы читать те же тексты с подскажчика. В данном случае можно и нужно хвалить Безлюдную, которая некоторых своих не выбросила на улицу, а трудоустроила на других своих же каналах. (Равреба, фас!)
да
5710 дн. тому
Жека, молодчина!! Держись и Успехов тебе!!!
tot
5711 дн. тому
редчайший случай, когда на телекритике не обсирают героя сообщения, а наоборот хвалят, радуются за него и желают успехов. Но так Михин - и есть тот редчайший человек, который вызывает только позитивные эмоции!!
АГА
5711 дн. тому
За последние два года на нашем ТВ сохранилось не так много профессиональных и привлекательных телеведущих. А Михин именно такой, у него нехилый потенциал, и он очздорово растет как профессионал. Интервью с гостем делает мастерски, да и новости читает тоже. Удачи, успехов и более массового канала. Только не уходите с ТВ, Евгений!
Руслан К.
5712 дн. тому
У Евгения на новом месте все будет в порядке. Это очень коммуникабельный и дружелюбный чел. Женя, наилучшие пожелания :)
na
5712 дн. тому
женя, офис К1 - совсем близко ко мне. заходи на чаек. И - успехов на новом месте!
SON
5712 дн. тому
Он целеустемленный и вполне смотрибельный ведущий, но зачем после Богдановича и других в эстетике легкой игривости- такое рвение .Доброволец, прям.Может его перехватят на финансовую эквилибристику, а?
Profi
5712 дн. тому
Искренне поздравляю Евгения ! Дай Бог тебе сил сработаться в новом коллективе !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду