1 вересня в ефір вийде телеканал «Куй-ТБ»/QTV (ДОПОВНЕНО)

29 Серпня 2008
23761
29 Серпня 2008
14:29

1 вересня в ефір вийде телеканал «Куй-ТБ»/QTV (ДОПОВНЕНО)

23761
1 вересня в ефір вийде телеканал «Куй-ТБ»/QTV (ДОПОВНЕНО)

1 вересня о 14.00 розпочнеться тестове мовлення нішевого телеканалу для молодих чоловіків «Куй-ТБ»/QTV - проекту телеканалу СТБ.

 

Мовлення нового каналу відкриє програма «Адреналінові екстремісти», присвячена екстремальному спорту; далі в ефір вийдуть «Справжні тварі» (про хижих тварин), «Куй-камера» та «Катрусин кінозал», у якому канал демонструватиме мультфільм «Бівіс і Батхед». Уночі канал показуватиме еротичну програму «Зарасутра». Ці чотири програми поки що повторюватимуться протягом доби. Загалом 24-годинний ефір каналу матиме 5 слотів. Повторів телепрограм, які вже пройшли в ефірі СТБ, в ефірі «Куй-ТБ» не передбачається.

Як повідомляє прес-служба СТБ, ефір і програмна сітка каналу стануть повноцінними та завершеними у жовтні. Поки що телеканал воліє не розкривати імен ведучих, які з'являться в ефірі. Сайт каналу http://www.qtv.com.ua/ обіцяє незабаром запуститись.
 
Реалізацією проекту займається команда СТБ. Інвестиції у запуск каналу становлять понад 5 мільйонів доларів США. Сигнал поширюватиметься через супутник та кабельні мережі.
 
Параметри супутника:
AMOS-2
Орбітальна позиція – 4W
Формат мовлення – DVB
Частота - 10759 MHz
Поляризація – Н
Швидкість цифрового потоку – 30,000
FEC – 3/4
Час трансляції - цілодобово
 
СТБ звернувся до всіх сейлз-хаусів із пропозицією щодо продажу реклами на «Куй-ТБ». Як повідомляє прес-служба каналу, питання має вирішитись протягом двох тижнів. Рекламувати сам канал також планують; інформація про кампанію з’явиться наприкінці вересня.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23761
Коментарі
22
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
катя
5513 дн. тому
я смотрю этот канал. для детей нет ничего. дети это лица младше 18.
тому кто послал глущенко
5707 дн. тому
сам пошел
Александру Глущенку
5707 дн. тому
Пшол на куй, если он тебе так нравится))))))))))))
Александр Глущенко - TV.NET.UA / MEDIASAT
5707 дн. тому
КуйТВ - отличный маркетинговый ход. Новость о том, что в Украине начал вещание канал QTV мало бы кого взбудоражила. А теперь многие заякорились на слове Куй )))) и возникает интерес, что же это за Куй такой и с чем его смотрят.. за креативность - 5 баллов
кузнецу
5708 дн. тому
как говорят маркетологи - в современном мире тысячи каналов коммуникации выигрывает тот, чиь потребители рассказывают интересней. упражняющие в остроумии комментаторы - это те самые потребители, которым не лень быть носителями бренд-информации
кузнец
5708 дн. тому
Посмотрел на комменты к этой новости на разных сайтах - каждый считает нужным поупражняться в остроумии, никто не остался равнодушным. В том числе журналисты, которые эту новость размещали. Из понравившихся заголовков - За 5 миллионов долларов Пинчук покажет Украине Куй.
5708 дн. тому
))))))))))))) Отличное название. Сидим, мечтаем: чего біы такого хотелось увидеть на Куе)))))))0
промо
5708 дн. тому
Я думаю, КуйТБ сказали для сарафанного радио - все как минимум передадут другому это название и как минимум сделают "первую пробу". И запоминается легко. В общем, промо рулит миром.
без вариантов: СТБ - свидомые идиоты
5710 дн. тому
мовный дебилизм "СТБ" вообще незыблем
http://viasatfan.clan.su/
5711 дн. тому
Не удачное название для канала :) ))))
Диночка с СТБ
5711 дн. тому
http://www.qtv.com.ua/
RODJER MOOR
5711 дн. тому
а саус парк показывать будут? и репортажи с аль джазиры?
гиииии
5711 дн. тому
ржу-нимагу.... вроде ж не первое апреля... а что пинчук курил - драп у него видать отменный Куй тв - с голыми тетками "сутра"
nik
5711 дн. тому
Для WSG. Мне наоборот, название рубрики «Катрусин кінозал» больше всего понравилось
WSG
5711 дн. тому
«Катрусин кінозал» - якось не вписується в стилістику назв цього каналу, а чи не краще "Киздусін кінозал"? А «Зарасутра» в "Залука тускла", або "Потускнівша залука". В принципі велике БУ-ГА-ГА. Мабуть назви придумували чоловіки. Звісно вони думали тим місцем, де у жінок взагалі дирка.
Ден
5711 дн. тому
Могли назвать ПІДРАХУЙ - ТБ (PhTV), так вообще прикольно будет, а то куй - ковать с кувалдой не внушает доверия массам)) А вообще социодебилизм на лицо))))
зритель
5711 дн. тому
може кью-тб, а не куй, грамотеи?
5711 дн. тому
Какие сознательные идиоты выделили деньга на эту теле-куйню - кто экономсоственник? Это ж надо так загаживать спутниковую частоту, что уже куи показывать будут))))
лёша
5711 дн. тому
господа (ниженаписавшиеся), кажется вы только что расписались в собственной пошлости:) на картинке нарисована кувалда. очевидно, что куй - это глагол и эти пацаны собираются ковать)), а не ..ярить
Влад
5711 дн. тому
Похоже на 1 апрельскую шутку. Но я вижу создатели всерьез решили обыграть матерный русский язык. С одной стороны - видимо это хорошо в целях продвижения, но с другой - игра на подобных темах и потакание этому в широких кругах есть признак скудоумия и низости по отношению к людям и своему народу.
5711 дн. тому
неа))) ОКУЕННЫЙ)))
5711 дн. тому
Куй-ТБ - куёвый канал будет))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду