Андрій Тичина більше не вестиме «ТСН»

27 Серпня 2008
20631
27 Серпня 2008
13:10

Андрій Тичина більше не вестиме «ТСН»

20631
Андрій Тичина більше не вестиме «ТСН»
Колишнього ведучого нічних випусків «ТСН» («1+1») – Андрія Тичину відсторонено від ефіру. «Мене не звільнено, але я більше не працюю в ефірі», – повідомив він «ТК» у відповідь на запитання, чи відповідає дійсності інформація власних джерел про його звільнення. Про свою подальшу долю пан Тичина поки що сказати нічого не може: «Факт той, що я зараз не веду “ТСН”. Протягом тижня буду вирішувати й думати, що далі». 
 
На запитання, чи стало зняття з ефіру для нього несподіванкою, Андрій Тичина відповів, що він про це здогадувався. «Там усе вирішувалося, наскільки мені відомо, в останній момент. І чи остаточно вирішено всі кадрові питання, хто в ефірі працює на яких випусках, мені не відомо». 
 
Прес-служба «Студії 1+1» підтвердила «ТК» інформацію, що Андрій Тичина зараз не веде «ТСН», оскільки відбувається переформатування новин. Однак ведучого не звільнено. Чим займатиметься пан Тичина на каналі, прес-служба обіцяє повідомити за декілька днів. 
 
Як уже повідомляла «ТК», із 25 серпня у «ТСН» змінено склад ведучих.  Ведучою головного праймового випуску о 19.30 стане Тетяна Кравченко, а випуск о 17.00 вестиме колишня ведуча К1 Марина Леончук. Ранкові випуски «ТСН» вестиме Ілона Довгань. Віталій Гайдукевич позмінно з Олесем Терещенком будуть ведучими нічного випуску, а Наталія Мосейчук, переходить на денний випуск о 14.00. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20631
Коментарі
31
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не будьте злюками
5686 дн. тому
Будьте філософами. Все проходить. Епоха Роднянського - теж. хТОСЬ НАПИСАВ ПРО "ПОЖИТТЄВЕ УВ"ЯЗЕННЯ І ТЕЛЕЯЩИКУ" - для Мазур та Добровольської. Все рівно доведеться шукати іншу роботу - вічного не буває. До, речі, Люда після Одеси на "ТСН" одразу була набагато меньш професійною ніж Таня Кравченко. А Алі довго зачіску вибирали. Вилюдніли. Може, скажете, Гомонай красуня? Чи телевізійну зовнішність Має. {CENSORED}. Зовсім інші речі впливають на появу наших ведучих і їх зміну, також. А щодо Тичини - то він був ведучим - коли "ВІКНА" на пару з Скрипіним вів, ті, що "Вікна-опівночі". А на "ТСН"- таке собі - ні те ні се...
Сноб
5686 дн. тому
Блин, ну почему любая перестановка ведущих вызывает такую истерию? Когда сажали Тычину, Довгаль и проч. их же тоже вместо кого то сажали в эфир. Мне, как зрителю, хочется новости нормальные смотреть, без джинсы. И Плюсы одни из не многих, кому пока это удается. А говорящая голова, это уже приложение к контенту. Иногда даже лишнее.
5688 дн. тому
Может и так.Все покажут рейтинги.)
5688 дн. тому
Хочу сказати,що та ваша Катеринчук дуже помилилася,коли на основний випуск поставила Кравченко,треба було ту другу - білявку,що в 17 .00 вела.Та більш телевізійна, а ця не годиться.На радіо її.Там ій місце.
Смирноффф
5689 дн. тому
Переместите Тычинку на КРТ- справедливый чейндж!)))
КРТ -наше все
5690 дн. тому
ТСН богадельня для престарелых неудачниц с КРТ
грыгорий
5690 дн. тому
тычина был как раз слабенький, его давно надо было перемещать куда-нибудь
воприс
5690 дн. тому
А какое отношение к женщинам имеет Тычина? =)
женолюб
5690 дн. тому
2валерий, мы не хотим ОТВЫКАТЬ от женщин! Ах какие были Люда, Наталья, Алла... Почему-то теперь нас заставляют смотреть на Кравченко, а какое она имеет отношение к женщинам?
5690 дн. тому
Полудевочки-полумальчики - это, пардон, хто? Добровольская или Мазур? Обе роскошные фемины, просто офигел, когда увидел в вечерних туалетах на годовщине канала в Арене. А в кадре они деловые женщины, потому что прошу заметить, новости ведут, а не Танцы со звездами. А Кравченко одета безвкусно, прическа ее неуместна, макияж вообще неприлично выглядит - как если встречаешь соседку возле мусоропровода, а она в помаде и стрелках, в духах и шпильках помойное ведро несет. Имидж Кравченко нелепый, не к месту, не ко времени, аляповатый и вульгарный. Черты и пропорции лица вызывают стойкие ассоциации с трансвеститами.
Lj
5691 дн. тому
Ребзя, ну шо ви чешете? Яка жінка в ефірі? Жінка в ефірі вже на М1 була, зняла. Бо в ефірі інформаційних програм треба не фемінність свою показувати, а чітко викладати матеріал. Не збиваючись, не ковтаючи шось там, забираючи з обличчя дещо ідіотську напівпосмішку (реально, просто вишиб оцей її смайл в інфі про смерть сироти і про війну). Фіг з тим як вона виглядає, і придуркувата заявочка "включіть світло і на своїх гляньте" тут абсолютно не в касу. "Наші" на ТВ не пхаються доносити людям важливі меседжі.
Taruta
5691 дн. тому
Власником ОКС є не Фафа Ткаченко, а Таня Гнедаш. Вона ще може щось оживити, Фафа ніколи.Фафа це інтриги , разваділово, тиреніє- шкода плюси.(
валерий
5691 дн. тому
У Тані гарна зовнішність - просто вона дуже відрізняється від того типажу поулдевочек-полумальчиков, котрі були досі (окрім Наталки Мосі). Так що звикайте до ЖІНКИ в ефірі. Ну, а хіба у Олеся Терещенка була така вже зовнішість - хіба з точки зору Оселедчика. Фафа Ткаченко не буде втручатись в новини - йому туди зась - і він собі в мінус працювати не буде. У нього інші завдання - щоб Одеська власність фільми випускала та в ефір давала не гірше за роднянківські продакшни. А все. що відбувається - результат "приноравливания" впровдовж 10 років Фуксамана і Роднянського. Так що - звикайте.
крысолов
5691 дн. тому
Согласен с удивленным-Ткачик мешок бабла не унесет, патамушта его коперфильдовские фокуси с баблом больше не проходят. Пинчук фокусы разгадал- остальные, тонисы и пятые, тоже не дураки)"Кулечка с баблом от Шуры Ткаченко" не будет, а свои он никогда не отдаст из жадности.Тем более профессионалам.
Румын
5691 дн. тому
Ай-не-не, ай-не-не, яхонтовые вы мои, цыгани сдесь, с вами. Все к нам в табор! Запись на курсы румынского языка открыта.
тайм
5691 дн. тому
мені Тетяна Кравченко зовсім не подобається, може вона і хороша журналістка проте новини веде погано та й обличчя дійсно не для роботи ведучою новин не такому телеканалі як 1+1 . Дивлячися на неї виникає питання :"Невже решта ведучих ТСН були такими поганими, що аж дозволили вести новини їй?" На мій погляд, можливо не зовсім професійний погляд, Людмила Добровольська і Ілона Довгань є набагато кращими ведучими.
fun
5692 дн. тому
Таку {CENSORED} як ця Тетяна Кравченко ще пошукать треба (нічого особистого, але з таким обличчям не можна вести головний інформаційний випуск одного з найрейтинговіших каналів України)
Удивленный
5692 дн. тому
Говорить спасибо Катеринчук нельзя. Любой мало-мальски уважающий себя журналист знает, что Катеринчук - ноль в профессии, она просто "девочка Балоги". Ну а "мешок с баблом от Саши Ткаченко" - это смешно. Саша, как известно, скуп, у него для подчиненных всегда есть только "кулечек с парочкой гривен" и пролезть туда дано только, извините, "крысам". Нормальным профессионалам у Саши искать нечего.
плебс
5692 дн. тому
А нам Таня нравится!Критиканам советуем включить свет и внимательнее посмотреть на своих жен,подруг и любовниц.
2удивленный
5692 дн. тому
Саше Ткаченко скажешь спасибо, когда он засунет тебя в мешок с баблом, которое он собирается по-быстрому накосить на плюсах.) Тычина появился на плюсах не по-блату брателлы- Гриша на него клал с прибором.А появился он благодаря Олесю Терещенко.На плюсах нужен был ведущий и Оселедчик представил(!) своему любимчику Олесику перечень кандидатур- Олесик выбрал Андрюху Тычину, ибо такой фейс никогда не станет ему конкурентом.;)Забраковали Тычину румыны и Катеринчук.Так что скажи ей спасибо!
Профи
5692 дн. тому
Да, поправде Тычина был ведущий плохой ... Ни харизмы, ни раскрепощенности. Зажатость и злость. Журналист прекрасный - это да, а ведущий - ужос! Хорошо, что его убрали, но вот кем заменили???? Тупым глазастегом кравченко??? Хорошее решение чередуется с хреновым. Баланс, блин :(((
Удивленный
5692 дн. тому
Ничего не имею против Андрея Тычины (брата генпродюссера ТЕТа Гриши Тычины), но, как телеведущий, он никакой. Все мы знаем, что Андрея поставили в эфир 1+1 только по блату, когда в 2003-2004 гг Роднянский дружил с Суркисами и их ТЕТом. Но всему приходит конец и наконец настал тот час, когда этого парня убрали с 1+1. Спасибо Саше Ткаченко! Что-что, а вот за это ему спасибо! Наконец-то освободилось место для достойных журналистов, а не братьев генпродюссеров соседних каналов.
солідарність!
5692 дн. тому
Повністю погоджуюсь із Кривдою стосовно Добровольської! Досить махати сіськами і головою! Це останнім часом її принарядили в скромненьке, а був час ТСН стриптузу раніше... А рожа то ж тупенька
Оба-на
5692 дн. тому
Вот это изменение в стратегии руковадства ТСН! Целенапрвлено убирать таких ведущих и ставить страховысько в 19:30. А потом что, и в купальниках вести новости будем - это ж оригинально, рейтинги могут подскочить на один день. Нас Россия не захватит, как многие начали поговаривать, нас Румыния захватит.
КРИВДА
5692 дн. тому
И МНЕ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛИСЬ НОВЫЕ ВЕДУЩИЕ.ВСЕ БУДЕТ ОКЕЙ.ХОРОШО ЧТО УБРАЛИ ДОБРОВОЛЬСКУЮ.А МАЗУР ЖАЛКО.
ПРАВДА!
5692 дн. тому
А мне и моим родным вчера ТСН в 19-30 очень даже понравился. Ведущая прекрассная. У нас ко всему долго привыкают и то, что имеют - не ценят.
5693 дн. тому
все новости перевелись,факты такие же как и 5 лет назад,тсн сташно, нудно,у подробностей кроме новых ведущих нет прогреса,новый канал только шото обещал.буду смотреть викна
Наталія
5693 дн. тому
Укураїнська журналістика за формою і змістом поступово наближається до російської Скоро "гвоздем сезона" буде шоу на тему " как очистить морковь"
Ошалевший зритель
5693 дн. тому
Шок. ЭТО я с доплатой смотреть не буду. Кравченко страшна, как смертный грех. И содержательна, как пустое ведро на коромысле у бабы.
владіс
5693 дн. тому
Новини на ТСН померли. Вчора було шкода дивитися. Примушував себе не переключати. Як так можна було зробити, щоб знищити найрейтинговійші і найцікавійші новини країни. Тільки зараз зрозумів, що існує змова між каналами: "Менше політики - більше соціалки" (п'яні менти, ДТП, безпритульні і наркомани). З СП телефонують власникові і всьо: "Новин на сьогодні більше немає" Ну що ж, будемо дивитися Шустера :-( і читати інтернет.
Lj
5693 дн. тому
Мала можливість вчора перший раз "ліцезрєть" Тетяну Кравченко в випуску о 19:30. Торба, братці, просто торба! За стільки років існування 1+1 такого мега-брєду ше було.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду