Ігор Кондратюк залишається на «1+1» і розробляє новий розважальний проект

22 Серпня 2008
26226
22 Серпня 2008
16:30

Ігор Кондратюк залишається на «1+1» і розробляє новий розважальний проект

26226
Ігор Кондратюк залишається на «1+1» і розробляє новий розважальний проект
Студія «В.І.К.» Ігоря Кондратюка надалі вироблятиме для телеканалу «1+1» програму «Караоке на майдані».  За словами продюсера та ведучого програми, хоча угода про співпрацю з новим керівництвом каналу ще не підписана, проте вже є усна домовленість про співпрацю на наступний рік.
 
Нові випуски «Караоке», відповідно до домовленості, повинні почати виходити в ефір «1+1» уже в серпні. Що ж до програми «Шанс», то вона, за словами Ігоря Кондратюка, щонайменше рік не виходитиме в ефір. Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк заявляв, що проект «Шанс» завершено остаточно.
 
«Зараз ми в процесі розробки нового розважального проекту, який буде готовий мінімум навесні, максимум – восени 2009 року», - каже Ігор Кондратюк.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26226
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Режисер
5722 дн. тому
Нда, Кондратюку нелегко буде придумати щось, успішніше "Караоке на ..."!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду