Головним серіалом на «Інтері» з 24 серпня буде російський «І все-таки я люблю»

19 Серпня 2008
25164
19 Серпня 2008
13:45

Головним серіалом на «Інтері» з 24 серпня буде російський «І все-таки я люблю»

25164
Головним серіалом на «Інтері» з 24 серпня буде російський «І все-таки я люблю»
24 серпня телеканал «Інтер» розпочне показ російського 24-серійного телесеріалу у жанрі мелодрами «І все-таки я люблю», повідомляє прес-служба каналу.
 
Стрічку вироблено 2006 року. Режисер-постановник – Сергій Гінзбург, продюсер – Дмитро Глущенко, оператор-постановник Еміль Кірєєв, автори сценарію – Тетяна Арцеулова і Ганна Суворова.
 
У ролях – Тетяна Арнтгольц, Антон Хабаров, Віра Алентова, Михайло Жигалов, Раїса Рязанова, Лев Пригунов та Анастасія Макєєва. У фільмі звучить музика російського композитора Дмитра Малікова. У Росії серіал демонстрував «Первый канал».
 
Першу і другу серію телефільму канал покаже 24 серпня о 20.55, а з 25 серпня серіал виходитиме з понеділка по п’ятницю о 20.30 (після «Подробностей»).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25164
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5722 дн. тому
Ага, ми якось пропустили тоді новину про рос. серіал на тлі інших сенсаційних новин, які в той день поширила п/с "Інтера" :)
ХорошА новость
5722 дн. тому
ну, МБ об этом написал ещё 13 августа ;) По сути - мда, Интер совсем сдаёт позиции, сериал 2006 года в прайм...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду