Світлана Леонтьєва може стати ведучою праймових «Новин» на Першому каналі

19 Серпня 2008
21088
19 Серпня 2008
11:50

Світлана Леонтьєва може стати ведучою праймових «Новин» на Першому каналі

21088
Світлана Леонтьєва може стати ведучою праймових «Новин» на Першому каналі
Світлана Леонтьєва – ведуча програми «Ера жінки» на «Радіо Ера» - розглядає пропозицію виконувача обов’язків президента Національної телекомпанії України, який запросив її вести головний (о 21.00) випуск інформаційної програми «Новини».
 
За словами Світлани, Василь Ілащук пропонував їй місце ведучої підсумкової аналітичної програми, проте вона відмовилась, оскільки вважає це «не своїм форматом». Проте вона схильна прийняти пропозицію вести праймовий випуск новин із вересня поточного року.
 
Раніше про переговори Василя Ілащука зі Світланою Леонтьєвою повідомляв сайт «Дуся». За інформацією «Дусі», ведучі праймових новин на Першому національному Іванна Найда та Юлія Бориско можуть перейти на канал «1+1». Зараз обидві ведучі перебувають у відпустці. Іванна Найда повідомила, що не мала розмов щодо подальшого працевлаштування з керівництвом будь-яких інших каналів і нічого не знає про своє можливе звільнення з НТКУ.
 
«Зараз у новинах працювати дуже непросто», - зазначила Світлана Леонтьєва, пояснивши, що в умовах постійної політичної кризи ведучим важко викликати довіру у телеглядачів. Нагадаємо, останньою роботою Світлани на телебаченні був проект «Перший громадський», у рамках якого виходила інформаційна програма «Час країни», що транслювалась на хвилі всіх обласних та регіональних державних телерадіокомпаній України. Відомою ж Світлана стала, працюючи ведучою «Подробностей» на телеканалі «Інтер», звідки пішла після зміни керівництва каналу та ліквідації інформаційно-аналітичної служби навесні 2007 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21088
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ой, блін!!!
5719 дн. тому
Единственное, что было на первом национальном неплохое - это ведущие. А на Леонтьеву - смотреть тошно... Эти странные интонации и немотивированные акценты... Хотя, я слышала, человек она неплохой... А почему это Найда - на "вишуканий смак?" Найда - по-моему, бесспорный профессионал... на три головы выше той же Леонтьевой.
далекооооо
5723 дн. тому
Найду фтопку
даа
5724 дн. тому
Бориско и Леонтьева разные как полонез Огинского и юбилейный диск KISS. Как их сводить в одной стилистике загадка. Впрочем Найда была вообще как сказка про белого бычка.
ой!
5724 дн. тому
ой,нарешті Ілащук зробив щось зримо корисне для Першого каналу! Спасибі йому, і спасибі Світлані, якщо вона погодиться вести праймові новини. І у Леонтьєвої, і у Бориско - позитивна енергетика, і новини на УТ-1 виграють від таких ведучих. Щодо Найди - то на дуже вже вишуканий смак ведуча, не для простого люду, який Перший канал дивиться.
kla
5725 дн. тому
Світлані -успіхів. А Ілащук- звичайний кугутОк, який вибився в люди
5725 дн. тому
Ілащук - професійний ведучий... Бу-га-га.
5725 дн. тому
Даешь Бориску с Леонтьевой. Найду - вести казки для дорослих! молодеуь Ілащук - професійний ведучий одразу бачить бур"ян - треба проривати.
свідок
5725 дн. тому
Ну для чого ж Іванні звільнятись? Є ранкові випуски, денні. Чи вона вже неба головю торкається: звізда! Нехай порпацює щодня зранку до вечора: а не за 5 тис у.о 2 тижні на місяць о 21.00 пробарабанити підводки, написані журналістами і виправлені Канаєвою.
прибарбошеный
5725 дн. тому
Светлане респект и уважуха! Она честно созналась, что итоги не ее формать, а Лешеньке Лихмане, пацанчику предложатпоработать Савиком Шустером, пока Шустер отвернулся, Лешенька с радостью! И никто не расскажет ему, что он Лихман, а не Шустер. Лихман, а не Мазур. Лихман. всего-навсего Лихман....
5725 дн. тому
нові обличчя.
5725 дн. тому
кокой ужос
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду