На «1+1» більше не буде «політики заради політики»

17 Серпня 2008
28750
17 Серпня 2008
10:29

На «1+1» більше не буде «політики заради політики»

28750
Будуть розслідування, документалістика та Сергій Швець у ролі ведучого ранкового шоу.
На «1+1» більше не буде «політики заради політики»
У департаменті інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1» створено відділ, що займається розробкою проектів, що мають з'явитись в ефірі у новому сезоні. Як повідомила «Детектор медіа» під час презентації нового сезону «1+1» керівник департаменту Наталія Катеринчук, продюсером відділу стала ведуча «ТСН» Марина Кухар.
 
«Сьогодні вони займаються рефрешем програми «Катастрофи», - сказала пані Катеринчук. – У нас на розгляді є шість проектів, серед них - документальний і розслідувальний. Ми зможемо їх назвати, коли вони будуть затверджені програмною службою».
 
За словами Наталії Катеринчук, ранковий блок, який вироблятиме її департамент, буде більш інформаційно насиченим, ніж колишній «Сніданок з 1+1». «Це не новини у прямому розумінні цього слова, але інформація, яка, за нашими оцінками та дослідженнями, є найбільш необхідною людям уранці. Там буде багато інформації про медицину, культуру, життя людей», - каже вона. У програмі буде збережено частину рубрик «Сніданку», «оскільки угоди з виробниками цих рубрик були укладені до Нового року», проте зараз триває робота над їх оновленням. Одного з ведучих ранкового шоу Наталія Катеринчук назвала: це кореспондент «ТСН» Сергій Швець. У програмі працюватиме четверо ведучих: два основних, ведучий погоди і спорту.
 
«Ми зберігаємо інтригу і не називаємо зараз усіх ведучих, бо хочемо зробити невеличкий сюрприз. Але можу сказати, що в нас у ранковій програмі з’явиться дуже класний ведучий погоди. Це буде відкриття для телевізійного ринку», - каже Наталія Катеринчук. Вона наголосила, що перед інформаційною службою стоїть завдання підвищити показники кожного таймслоту, у якому виходитиме її продукт, на 50%.
 
Доля політичних програм «Я так думаю» та «Епіцентр» на «1+1» уже визначена: у новому сезоні вони не виходитимуть. Про це «Детектор медіа» повідомила програмний директор каналу Дарія Фіалко (на фото).
 
«Цих програм не буде, але ми розробляємо інші інформаційно-політичні проекти. Вони з’являться або в середині сезону 2008/2009, або в наступному», - сказала вона. Ведучими цих проектів, за словами Дарії, можуть бути як В’ячеслав Піховшек і Анна Безулик, так і інші, нові для «1+1» обличчя. «Ми зараз активно шукаємо нові обличчя. Але найголовніше зараз не обличчя проекту, а розробка оригінальної ідеї, - каже Дарія Фіалко. – Ми не хочемо копіювати те, що є на ринку, і відмовляємось від того, що вже є на інших каналах. У нас більше не буде „політики заради політики”».
 
В’ячеслав Піховшек, який донедавна вів на «1+1» авторську програму «Епіцентр», повідомив «Детектор медіа», що запропонував керівництву каналу концепцію нового політичного проекту, проте досі не отримав відповіді. Як уже повідомляла «ТК», Анна Безулик, яка протягом останніх декількох років вела політичне ток-шоу «Я так думаю», у новому сезоні вестиме шоу-вікторину «100% Україна», створене за американським форматом компанії CBS «Сила десяти».
 
Також Дарія Фіалко наголосила на тому, що «1+1» у новому сезоні сподівається стати лідером у тих слотах, де виходитимуть проекти власного виробництва. Основні сподівання покладаються на програму «Танцюю для тебе!» та оновлену інформаційну програму «ТСН». «Я впевнена, що частка «Танцюю для тебе» буде такою, яку ми запланували, і не меншою. Також я знаю, що ми станемо лідерами інформаційного простору. Вже зараз ми бачимо позитивну динаміку – постійне зростання показників «ТСН», і вважаємо, що цей тренд має втриматись і вивести нас на лідерські позиції», - запевнила «ТК» Дарія Фіалко. Раніше Наталія Катеринчук заявляла у своєму інтерв’ю «ТК», що «1+1» планує вивести «ТСН» у лідери у сегменті інформаційних програм протягом півроку.
 
Також 2009 року «1+1» планує розпочати зйомки телесеріалів власного виробництва. Як уже повідомляла «ТК», одним із напрямів роботи виробничої структури «1+1 продакшн» є створення серіалів та художніх фільмів на замовлення каналу.
 
«Це будуть драматичні та мелодраматичні фільми, - розповіла Дарія Фіалко. – У першу чергу ми працюватимемо над довгими серіалами, але при цьому паралельно розроблятимемо і ситкоми, і великобюджетні екшн-серіали, і кіно».
 
Також, як уже повідомляла «ТК», у новому сезоні «1+1» змінить графічне оформлення та слоган, а програма «ПроСпорт» буде перенесена на 22.55.
 
Нагадаємо, 13 серпня відбулись кардинальні зміни у керівництві «1+1»: групу компаній «1+1» очолив Олександр Ткаченко, його першим заступником став колишній гендиректор «Студії 1+1» Максим Варламов, а керівником телевізійного напрямку групи став колишній програмний директор телеканалу «Інтер» Сергій Дем’янчук.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28750
Читайте також
04.08.2008 18:37
Наталья Лигачева
45 215
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
прикольно
5727 дн. тому
"лланує вивести «ТСН» у лідери у сегменті інформаційних програм протягом півроку."-це при тому , що розігнали всіх регіональних собкорів, а нових знайти клепки не вистачає, прояку оперативність чи ексклюзивність йде мова?
журналист
5727 дн. тому
О!!! Так она на самом деле талантлива! Так у них с Сашей и Сережей получится замечательный триумвират! Ведь Сережа тоже именно в этом специалист, а в вопросах ТВ так, даже не любитель, потому что кроме денег он ничего не любит. Как и Саша. Жалко, что их работодатели не читают этого, а то, может быть, и на работу не звали бы...
n
5727 дн. тому
Даша - молодчина! Притворяется дурочкой, которая двух слов связать не может, а сама рекордсмен по откатам. Посмотрим, что Сырбу дороже красота или дело.
журналист
5727 дн. тому
Ага, Даша ничего девченка. Лишб бы рот не открывала, а то на фоне глупости вся красота меркнет! Конечно же, ей место в кадре! Ведь какой канал не включишь - там чья-то жена или любовница, или любовник, ума нет, но есть другие таланты!
неДашаФіалко
5727 дн. тому
Безулик справжня бомба! Ось і піниться пирятинська відьма.
тежжурналіст
5727 дн. тому
Ну і неправда! Я не з 1+1, і мені подобається Даша Фіалко!
журналист
5727 дн. тому
Как все интересно! Похоже, что Даша и Сережа Демьянчук сами себе комплименты пишут. Хотя у Сережи есть серьезная группа поддержки - надежные парни, ведь что может быть надежнее настоящей мужской дружбы! А Дашу вроде бы увольнять собирались за профнепригодность, ну куда уж теперь после таких комплиментов! Вот теперь как пойдут дела на 1+1, обзавидуешься!
5728 дн. тому
не просто тебе Дашенька. ты прекрасно знаешь себе цену и понимаешь в какой конкурентной среде приходится работать. держись ! У тебя много друзей и не меньше "доброжелателей". помни хорошую телевизионную поговорку "Кто не лабал, тот не лажал".
Танюк
5728 дн. тому
Даша справді дуже гарна. Краще б її посадили в кадр, ніж Піховшека, Безулик та інших некрасивих людей. І ще Дем"янчука, теж нічогенький.
танчик
5728 дн. тому
а какая красотка эта даша!!!
2 1+1
5728 дн. тому
;-) справжня назва "Проте 2day" 3'14ховшек разом з Джангировим
2ню-ню
5728 дн. тому
Посмотрите внимательнее на рейтинги новостей за последний месяц и прикиньте прогноз в соответствии с тенденциями телесмотрения. ТСН обойдет "Интер" по хлебной консьюмеристской аудитории на раз, а "Интер" как главный канал страны останет главным по 18+
1+1
5728 дн. тому
В’ячеслав Піховшек, який донедавна вів на «1+1» авторську програму «Епіцентр», повідомив «Телекритику», що запропонував керівництву каналу концепцію нового політичного проекту, проте досі не отримав відповіді. АГА! НАЗВА ПРОЕКТУ "ПРОТЕ СЬОГОДНЯ"!))
ню-ню
5728 дн. тому
Экая {CENSORED}. Шо значит Катеринчук заявила, що «1+1» планує вивести «ТСН» у лідери у сегменті інформаційних програм протягом півроку? Солнце всходит на востоке, Волга впадает в Каспийское море. Первым является Интер, 1+1 всегда будет вторым. Не худшим, а вторым. В силу объективных факторов, не имеющих отношения к продукту Интера или 1+1. Она что протягом пивроку будет сама рисовать победные цифирки? Тем более опыт имеет....Ню-ню.
Avtoru
5728 дн. тому
нЕ ОБОВЯЗКОВО НА НОВИЙ СЕЗОН. пРОСТО ТАК НАЗИВАЄТЬСЯ ДЕПАРТАМЕНТ. Наприклад на СіБіЕс є департамент який займається кризовим плануванням. Це ж не означає, що лідер америкнаського ринку телеіндустрії, займається кризовими ситуаціями які сталися вчора:)))))))))))))))))
5728 дн. тому
веселуха. а почему комментируют фиалко и ктеренчук, а не новый топ-менеджмент. а это что за бред "відділ, що займається розробкою проектів, запланованих на новий сезон"???? мало того, что это само по себе бред, так и еще на какой новый сезон? который будет через три недели??? нунуну
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду