Film.ua вироблятиме «Судові справи. Злочин і кара» для «1+1» та «Гірку правду» для ТРК «Україна»

15 Серпня 2008
45532
15 Серпня 2008
16:44

Film.ua вироблятиме «Судові справи. Злочин і кара» для «1+1» та «Гірку правду» для ТРК «Україна»

45532
Створено нову структуру для виробництва телешоу.
Film.ua вироблятиме «Судові справи. Злочин і кара» для «1+1» та «Гірку правду» для ТРК «Україна»
У структурі Film.UA. Group з'явилась дочірня продакшн-компанія Film.UA Television, яка займатиметься виключно виробництвом телевізійних программ. Про це повідомляє прес-служба групи компаній.
 
Для телеканалу «1+1» Film.UA Television виробляє проект «Судові справи. Злочин і кара»- щоденне  script-reality-шоу за оригінальним німецьким форматом Der Föderale Richter («Федеральний суддя»). Це масштабне судове шоу за участю професійних суддів, адвокатів та прокурорів з’явиться в ефірі «1+1» в останній тиждень серпня. Програму також вестимуть професійні юристи: голова Національної служби посередництва та примирення Олександр Окіс та ректор Академії суддів України Ірина Войтюк.
 
Для телеканалу «Україна», як уже повідомляла «ТК», Film.UA зніматиме програму «Гірка правда» за німецьким форматом Bittere Wahrheit. Як повідомляє прес-служба компанії, зараз завершився кастинг ведучих і почалося будівництво декорацій. Проекти вироблятимуться у нових павільйонах кіностудії Film.ua.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
45532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду