Програму «Найрозумніший. Дорослі ігри» на «1+1» вестиме Павло Скороходько

13 Серпня 2008
35846
13 Серпня 2008
15:06

Програму «Найрозумніший. Дорослі ігри» на «1+1» вестиме Павло Скороходько

35846
Програму «Найрозумніший. Дорослі ігри» на «1+1» вестиме Павло Скороходько
Програму «Найрозумніший. Дорослі ігри» на телеканалі «1+1» вестиме Павло Скороходько. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.
 
Програма, яку вироблятиме продакшн-структура каналу «1+1 продакшн»,  почне виходити на «плюсах» восени. Нагадаємо, «Найрозумніший. Дорослі ігри», як і «Найрозумніший», створено за британським форматом The Brainiest. Правила гри в новому шоу кардинально не зміняться: у дорослій версії «найрозумнішого» визначатимуть не за професією гравців, а за їхнім хобі. Приміром, «найрозумніший рибалка», «найрозумніший нудист» тощо.
 
На відміну від дитячої версії, яку веде російська ведуча Тіна Канделаки, ведучий «Дорослих ігор» говоритиме українською. Випускник Київського національного університету культури та мистецтв (спеціальність – режисура, естрада) вперше виступає в ролі ведучого, але в команді «Найрозумнішого» працює вже три роки. Весь цей час він проводив репетиції програми, де фактично виконував роль ведучого і працював із глядацьким залом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35846
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ksu
5608 дн. тому
по-моему, у Павла оч даж неплохо выходит))) так держать!!!)
редактор
5685 дн. тому
Скороходько - чудовий ведучий! Особливо в порівнянні з крикливою Тіною Канделакі. {CENSORED}
ex-1+1
5732 дн. тому
Паша, удачи!!! Команда Самого Умного - лучшие.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду