«Україна» платитиме Савіку Шустеру в залежності від рейтингів

13 Серпня 2008
18791
13 Серпня 2008
09:13

«Україна» платитиме Савіку Шустеру в залежності від рейтингів

18791
«Україна» платитиме Савіку Шустеру в залежності від рейтингів
Вартість програми Савіка Шустера, яку його компанія «Савік Шустер Студіос» вироблятиме для телеканалу «Україна», залежатиме від рейтингових показників. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Медіабізнес» повідомила програмний директор ТРК «Україна» Ірина Курчакова.
 
«Якщо рейтинг великий, ми платимо більше, маленький – менше. Таким чином, Савік зацікавлений робити програму так, щоб вона мала максимальні рейтинги», - сказала пані Курчакова. Вона також озвучила рейтингові сподівання каналу: «Ніхто не розраховує на ті ж показники, які були у «Свободи Савіка Шустера». «Інтер» має багаторічну історію і максимальне охоплення серед комерційних каналів. За нашими попередніми прогнозами, щоденні програми матимуть частку близько 8% і вищу (аудиторія 18+), а підсумкова програма у п’ятницю – мінімум 12%». У разі, якщо рейтингові показники не задовольнятимуть канал, трирічний контракт між «Савік Шустер Студіос» та «Україною» може бути розірваний.
 
За словами Ірини Курчакової, на момент розмови з «Медіабізнесом» «Савік Шустер Студіос» ще не надала «Україні» детальної концепції програми. «Можливо, шоу стане більш розважальним, з елементом infotainment. Це стосується і щоденних випусків із годинним хронометражем, і п’ятничних – двогодинних. П'ятничні шоу відрізнятимуться від програм Савіка у будні тим, що там обговорюватимуться підсумки тижня, подробиці найцікавіших і важливих подій», - каже програмний директор «України».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18791
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
интересна
5732 дн. тому
а что будет делать сявка шустрая, если рейтинг упадет и не подниметься
WSG
5732 дн. тому
думаю, що наступним каналом, куди перейде працювати Шустер буде ТРК "Київ"
я
5733 дн. тому
А говорили, что на Интере ему платили 100 тысяч долларов! В любом случае он талант - не каждый умеет так себя продавать! Дорогая, очень дорогая проститутка, но не первой свежести! Я на месте менеджеров предпочел бы посвежее. А то уж слишком потасканная девушка!
Алегарф
5733 дн. тому
Потоп и войну уже накликали... Далі буде?
Алегарф
5733 дн. тому
Да не! Самыми богатыми и рейтинговыми телевизионщиками в скором будущем должны стать ТСНщики. Это ж они ввели принцип "шести "С" и одного "Г" (скандалы, смерть, много смертей, ещё, ещё!..) Как чувствовали, стервятники! : /
оптимист
5733 дн. тому
А что вы хотели? У Шустера теперь своя продакшн-компания. Не этого ли хотят все из телевизионщиков? Правда, не все могут хорошо втирать очки инвесторам. Работать на дядю - это всегда "не свобода". Может, теперь, когда он для ТРК"Украина" будет делать программу самостоятельно, "Свобода" станет действительно свободной? Теперь будет сложно сказать, что ему не дали кого-то пригласить. Как я понимаю, это его полное право, куда канал не вмешивается.
Деньги - главная идеология Шустера
5733 дн. тому
Все очень просто: на ICTV Шустеру платили 30 тис.дол на Інтер самый красивый и чесный журналист Украины перешел при условии месячной зарплаты 50 тис.дол. Последнее время Шустер требовал увеличить зарплату - Iнтер отказал. Можна представить себе за сколько Шустер захотел перейти к донецким.
вот
5733 дн. тому
будет заштатное ток шоу на провинциальном канале
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду