Вахтанг Кіпіані вестиме щотижневу програму на ТРК «Україна»

8 Серпня 2008
22150
8 Серпня 2008
11:37

Вахтанг Кіпіані вестиме щотижневу програму на ТРК «Україна»

22150
Вахтанг Кіпіані вестиме щотижневу програму на ТРК «Україна»
Вахтанг Кіпіані стане одним із ведучих нового проекту, що повинен з’явитись в ефірі ТРК «Україна» в новому телесезоні. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила головний редактор каналу Марина Миргородська. Вона воліє поки що не розголошувати подробиці проекту, зазначивши лише, що це буде щотижнева програма у жанрі інфотейнмент, яка виходитиме у вихідний день.
 
Раніше про те, що екс-шеф-редактор «Великих українців» веде переговори з «Україною», повідомляв сайт «Дуся». За інформацією джерел «ТК», у парі з Вахтангом працюватиме дівчина, обов’язково – білявка. Зокрема, кандидаткою на це місце була колишня ведуча М1 та «Фабрики зірок» Василіса Фролова. На запитання «ТК», чи правда це, Василіса відповіла: «Ні, я не вестиму цю програму. Мене запрошували, але цього не буде».
 
За словами ж Вахтанга Кіпіані, «поки що є лише ідея», і коментувати цей проект ще не час.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22150
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бррр
5727 дн. тому
Вахо, оно тебе нужно???!!!! Лучше уже с Женей Киселевыми, чем с Дааанецкими. Провинциальный канал, и такое же отношение. Подумай еще.
зритель
5732 дн. тому
Нельзя не согласиться с "Дежа вю" и Телеманом. Я бы объеденил эти два утверждения и сократил до одного предложения: Кіпіані візьме гроші, насре на всіх, ТОМУ ЩО ЧЕСНИЙ.
г. Кривой Рог
5735 дн. тому
Наконец-то Донецк станет цивилизованней. А то кроме трамадола, палёной водяры и дважды уголовника Януковича ни хера не знают. Комментатор с погонялом " мегвинетухуцеси" откушал лошадинную дозу трама.. Далеко за примером не ходи. Лечись гоблин.
мегвинетухуцеси
5737 дн. тому
Вахо, бичико, всё-таки ты достоин своего папы-члена ЦК КП Грузии. У нас НорЛАГе таких давили под нарами. Так кончают все коллекционеры самиздата, если они только коллекционеры. Служи паханидлу, шени деда. Свободная Сакартвело не забудет тебя и обязательно найдет. Юзовка мкацри маграм ламази мхареа
Дежа вю
5737 дн. тому
І все повториться знову. як на "1+1, потім у "Фокусі" і на "Інтері". Кіпіані візьме гроші, потім насре і всіх на "Україні" (а Миргородську першу) обісре. І втече
телеману
5737 дн. тому
бо більше дивитись і нічого
2 телеман
5737 дн. тому
"Донецькі платять гарно! Вони великі знавці бізнесу, порядні, чесні, щедрі. Це велика честь працювати на такому каналі." ROFL
Телеман
5737 дн. тому
Шустер, Кіпані, Соболєв, Скрипін - всі на ТРК "Україна"! Донецькі платять гарно! Вони великі знавці бізнесу, порядні, чесні, щедрі. Це велика честь працювати на такому каналі. Хлопці, йдіть. Вони не втручатимуться в редакційну політику. Вони не нав'язуватимуть вам тем, героїв і т. д. Спершу Мельничук, потім Рахманін розмовляли з дуелянтами. В дуелях перемагали лише донецькі. І це справедливо. Там порожняку на гонять. Тому допоможіть ТРК вийти у трійку лідерів. Ви це зможете. А ми порадіємо за вас і всі будемо дивитися виключно ТРК "Україна"
я
5737 дн. тому
красивая фотография
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду