«1+1» покаже серіал «Потворна Бетті» – американську версію «Не родись красивой»

7 Серпня 2008
22526
7 Серпня 2008
14:30

«1+1» покаже серіал «Потворна Бетті» – американську версію «Не родись красивой»

22526
«1+1» покаже серіал «Потворна Бетті» – американську версію «Не родись красивой»
У новому телесезоні канал «1+1» покаже американську версію колумбійського формату Yo Soy Betty, la Fea – Ugly Betty («Потворна Бетті»). Цю інформацію «ТК» підтвердили у прес-службі телеканалу. 
 
Нагадаємо, «1+1» уже транслював російську версію цього фільму – «Не родись красивой» виробництва російської компанії «Амедиа». Саме успіх цього серіалу на «1+1», за словами програмного директора каналу Дарії Фіалко, спонукав придбати американську версію формату.
 
«Серіал "Не родись красивой" пройшов на "1+1" із великим успіхом, – каже Дарія Фіалко. – Ми впевнені у тому, що українському глядачеві буде цікаво побачити, що значить "не народитися вродливою" в Америці. Крім того, Ugly Betty мав дуже високий рейтинг під час трансляції на американському телеканалі АВС». Поки що прес-служба не повідомляє, у який час демонструватиметься серіал.
 
«Потворна Бетті» вийшла в ефір телеканалу АВС у 2006 році. Продюсером серіалу виступила акторка Селма Хайек. Головні ролі зіграли Америка Феррера, Тоні План, Марк Інделікато, Алан Дейл та інші.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22526
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sv
5619 дн. тому
А мне ОЧЕНЬ нравится этот сериал!!!! И намного больше, чем рашин вариант!!!!!!!!!!!!!!!!!! И жду его с нетерпением!!!!!! СУПЕР!!! В России чему научились - так это слизывать американские варианты и засовывать своих актёров на именно эти, как говорит serg , отстойные амер варианты фильмов! Если амер варианты такие плохие, то какого их слизывать сюжет за сюжетом????? И не только этот сериал!!!! Только вот не пойму, почему перевод не соответствует названию!!!
serg
5738 дн. тому
Неужели на 1+1 не поймут, что американские отстойные фильмы уже на фиг никому не нужны. В России уже давно научились делать подобное кино, которое ближе и понятнее нам.
Мдя
5740 дн. тому
НЕ родись красиво, не родись годзиллой и в общем, не родись -)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду