Інвестиції в «Савік Шустер Студіос» мають окупитись за 2-3 роки

7 Серпня 2008
22659
7 Серпня 2008
11:59

Інвестиції в «Савік Шустер Студіос» мають окупитись за 2-3 роки

22659
Інвестиції в «Савік Шустер Студіос» мають окупитись за 2-3 роки
Продакшн-компанія «Савік Шустер Студіос» планує вийти на самоокупність за 2-3 роки. Про це заявив ведучий і співзасновник компанії Савік Шустер в інтерв’ю газеті «Сегодня».
 
«Окупність від вкладених коштів буде досягнута нами лише за 2-3 роки. Ми збираємось будувати власні потужності, не можна ж весь час робити студії на кіностудії Довженка», - сказав він. Савік Шустер також підтвердив, що інвестором «Савік Шустер Студіос» є Мохаммад Захур, про що «ТК» вже повідомляла.
 
Савік Шустер також розповів про умови угоди його компанії з ТРК «Україна», яка почала діяти 5 серпня. «Угода укладена на 3 роки. Ми виробляємо продукт для них. Якщо в нас з’явилась ідея якогось формату, то спершу ми пропонуємо його “Україні”. Якщо він відкидається, то ми можемо запропонувати його іншим каналам. Також ми можемо розробляти формати, якщо якийсь канал до нас звернеться», - сказав він.
 
За словами пана Шустера, пункт угоди про невтручання каналу у процес створення програми був «каменем спотикання» у ході його переговорів із «Інтером», тоді як «Україна» погодилась на цю умову. За його словами, народний депутат Борис Колесников, із яким він вів переговори, навіть наполіг на тому, що у програмі «дотримуватимуться стандартів об’єктивності, як на Бі-Бі-Сі».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22659
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
стандарти
5739 дн. тому
ага, було видно за якими стандартами ВВС мочили китай стосовно заворушень в тибеті. підстава на підставі була. в них точно такі самі стандарти як і в нас, тільки працюють вони більш тонко і вишукано. в світі немає нічого святого!
Саша
5739 дн. тому
Колесников не читав)
А?
5739 дн. тому
сколько людей, из тех, кто говорит о стандартах Би-Би-Си, их читал?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду