«КоммерсантЪ»: Савік Шустер іде на ТРК «Україна»

30 Липня 2008
13683
30 Липня 2008
10:22

«КоммерсантЪ»: Савік Шустер іде на ТРК «Україна»

13683
«КоммерсантЪ»: Савік Шустер іде на ТРК «Україна»
У новому телевізійному сезоні на телеканалі «Україна» щоп’ятниці виходитиме нове політичне ток-шоу Савіка Шустера, яку вироблятиме продакшн-студія «Савік Шустер Студіос», повідомляє українська газета «КоммерсантЪ» із посиланням на власні джерела.  Програма матиме той самий формат, що й «Свобода» та «Свобода слова», які раніше вів Савік Шустер.
 
Раніше «ТК» неодноразово повідомляла про намір Савіка Шустера створити власний продакшн, а також про звільнення частини працівників компанії «Пірат Продакшн», які становлять команду «Свободи». За інформацією «Коммерсанта», Савік Шустер повідомив керівництву про своє бажання звільнитись три тижні тому.
 
Джерела газети стверджують, що рішенню про звільнення з «Інтера» передували переговори Савіка Шустера з генеральним директором ТРК «Україна» Вальдемаром Дзіким. Разом із тим, у розмові з «ТК» Вальдемар Дзікі не підтвердив і не спростував той факт, що програма Шустера виходитиме на «Україні». Джерела «ТК» підтверджують, що найімовірніше угода буде підписана саме з «Україною», проте наголошують, що на сьогодні вона ще не відбулась.
 
За інформацією видання, тривалість щоденної програми поки що не визначена; її планують розмістити у сітці мовлення о 19.30.
 
За словами керівника піар-служби «Інтера» Ірини Павлик, зараз Савік Шустер перебуває у відпустці і, наскільки їй відомо, поки що не підтвердив інформацію про те, що йде з «Інтера». Піар-директор «України» Ганна Захараш сказала «Коммерсанту»: «Ми готуємось до нового сезону і ведемо переговори з різними продакшн-студіями. Щойно буде підписано угоду з однією з них, ми обов’язково про це повідомимо». Сам Савік Шустер сказав газеті: «Поки що нічого не правда. Ми з моїми партнерами створили свій продакшн. Називається «Савік Шустер Студіоз». І ми будемо самі виробляти наші програми. Але я не знаю, на якому каналі вони будуть виходити. Як домовимось».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13683
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5720 дн. тому
Да не заезжий Шустер плохой или хороший, беда в том, что у нас самих нет ему достойной альтернативы. Ну просто нет.
гггг
5720 дн. тому
Цікаво, "анонімне джерело Ъ" - то, бува, не вчорашній запис у блозі Кіпіані, в якому той зробив розгонутий аналіз щодо майбутнього місця роботи Шустера?
5720 дн. тому
От мне непонятно - то без разбору во всем на Интере (включая плохо помытые полы) обвиняют стерву Безлюдную, с которой "уважающие себя люди работать не могут", то уходящего Шустера, которому явно нелегко было на этом лобном месте, винят исключительно в жажде денег... При чем я не его фанат, просто странная какая-то однобокость с разных сторон...
Пилип з конопель
5720 дн. тому
От і прийшла коза до воза: вдовольнити грошову булімію Шустрого може лише стахановець грошовиробництва країни, він же власник ТК Україна. А східноукраїнський піпл, він же нездоланний гегемон, отримає "апостола ПРавди" на улюбленому телеканалі. Хавати подано! І всі задоволені! А журналістика - відпочиває...
f
5720 дн. тому
скорее бы уже цифра. Тогда нынешние каналы лидеры окажутся так глубоко в ж..что им даже и не снилось...
зритель
5720 дн. тому
похоже к концу года "Интер" даже формально перестанет быть лидером...
5720 дн. тому
согласна. все это уже выглядит смешно
5720 дн. тому
наши каналы как лохи носяться с этим шустерам, нах он надо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду