Сергій Дем’янчук пішов з «Інтера»

29 Липня 2008
31570
29 Липня 2008
14:37

Сергій Дем’янчук пішов з «Інтера»

31570
Сергій Дем’янчук пішов з «Інтера»
Сергій Дем’янчук пішов з посади програмного директора телеканалу «Інтер». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.
 
«Сергій Дем’янчук не працюватиме на каналі з 1 серпня», - сказала прес-секретар каналу Ірина Павлик, додавши, що не володіє інформацією про нове місце роботи колишнього програмного директора «Інтера».
 
Раніше сайт «Дуся» повідомляв, що для пана Дем'янчука готують посаду генерального продюсера телеканалу «1+1», де він працював до приходу на «Інтер» на початку 2007 року. Сам Сергій Дем'янчук цієї інформації не підтвердив, як і прес-служба «1+1», проте джерело «ТК» на «Інтері» стверджує, що про його майбутню роботу на «Плюсах» відкрито говорили на нараді.
 
Поки що, за словами Ірини Павлик, ім'я наступника Сергія Дем'янчука на посаді програмного директора «не відоме, але, напевно, скоро стане відомим».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31570
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
005
5742 дн. тому
если стоит задача добить Интер, то Даша подходит.
123
5743 дн. тому
Нечто в ополонке
5743 дн. тому
Предлагаю Дашу Фиалко. Такой себе "обмен фигурами"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду