Юрій Сидоренко, Леся Харченко та Ірина Тимчишин ідуть із «ТСН»

28 Липня 2008
29453
28 Липня 2008
12:28

Юрій Сидоренко, Леся Харченко та Ірина Тимчишин ідуть із «ТСН»

29453
Юрій Сидоренко, Леся Харченко та Ірина Тимчишин ідуть із «ТСН»
Кореспонденти інформаційної служби Юрій Сидоренко, Леся Харченко та Ірина Тимчишин покидають департамент інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1». Цю інформацію «Детектор медіа» отримала з власних джерел на каналі.
 
За словами Юрія Сидоренка, йому «набридло займатися новинами». Він розповів, що планує працювати у продакшн-компанії «07 продакшн», що входить до групи «Інтер».   
 
Ірина Тимчишин відмовилася коментувати ситуацію, зазначивши лише, що наразі йде у відпустку.  
 
Леся Харченко у коментарі «ТК» сказала, що також планує у серпні покинути «ТСН» та працювати в інший програмі на «1+1». Щодо причин свого рішення, Леся Харченко повідомила, що її не зовсім влаштовує формат, у якому зараз виробляються новини на каналі.
 
Нагадаємо, раніше стало відомо, що в «ТСН» перейшли декілька журналістів та редакторів з СТБ. Раніше керівник департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу «1+1» Наталія Катеринчук, коментуючи питання про кадрові зміни у «ТСН», зазначила, що з «ТСН» ніхто не звільняється, а ротації в межах каналу відбуваються за власним бажанням журналістів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29453
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мама
5721 дн. тому
Наталі Йосипівни, бовдуре.
непал
5721 дн. тому
А можна дізнатись яка зарплатня на 30 ділиться?
непальцю
5721 дн. тому
дитинко, ти з новеньких і сіреньких? Тепер їхню зарплатню поділять на 30 таких як ти, радійте в ганчірочку
непал
5721 дн. тому
Сидоренко з Харченко хай пливуть.А Тимчишин шкода- могда б залишитись.
нда
5721 дн. тому
А до того с ТСН ушла выпускающий редактор Ирина малыхина - выпускающим прайма на Интер. Наталья извините за выражение Осипивна ничего не хочет прокомментировать?
зритель
5721 дн. тому
А кто все ти люди?
Гар-Филд)
5721 дн. тому
Ах, коллеги…Молодцы!!!!!! Нельзя гнаться по следам того, что уже давно кончено!!! Для достойных – нету достойных наград. Я живот положить за достойного рад. Хочешь знать существуют ли адские муки – Жить среди недостойных вот истинный ад!!!
5722 дн. тому
н-да, а хто залишається?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду