9 серпня на ICTV стартує розважальний проект «Анекдоти по-українськи»

24 Липня 2008
31657
24 Липня 2008
08:53

9 серпня на ICTV стартує розважальний проект «Анекдоти по-українськи»

31657
9 серпня на ICTV стартує розважальний проект «Анекдоти по-українськи»
9 серпня на телеканалі ICTV відбудеться прем’єра розважального проекту «Анекдоти по-українськи». Як повідомляє сайт каналу, «жарти з яскравим національним колоритом» у новій програмі розповідатимуть зірки українського шоу-бізнесу та відомі публічні люди. Зокрема, у повідомленні названі Віктор Павлік, Віктор Андрієнко, Григорій Герман, Гарик Кричевський та інші.
 
Програма виходитиме в ефір щосуботи о 13.50. Її хронометраж – 30 хвилин. Як повідомляє «Медіабізнес», її виробництвом займається департамент розважальних програм ICTV під керівництвом продюсера Сергія Хариновича.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31657
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
CTv
5752 дн. тому
С плюсов ушли?
Галкинд
5752 дн. тому
А еще лучше "Евреи по-украински". Можно "Евреи на украинцах". Лучше всего "Мы украинские!"
Українофіл
5753 дн. тому
Краще би запустили проект <<Анекдоти українською>>! Знову будуть нав'язувати "рУсскоязЬІкую" туфту.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду