СТБ матиме власний стенд на ринку MIPCOM 2008 у Каннах

24 Липня 2008
17565
24 Липня 2008
08:46

СТБ матиме власний стенд на ринку MIPCOM 2008 у Каннах

17565
СТБ матиме власний стенд на ринку MIPCOM 2008 у Каннах
Телеканал СТБ вперше буде представлений власним стендом на ринку контенту МІРСОМ 2008, який пройде у жовтні у Каннах, повідомляє Media Business Reports.
 
Голова правління СТБ Володимир Бородянський повідомив виданню, що на ринку канал презентуватиме свої проекти «Мосфільм. Невідома версія», «У пошуках істини», «Зіркове життя», «Моя правда», «Неймовірні історії кохання», «Паралельний світ», «Документальний детектив», «Правила життя», а також заплановані на сезон 2008/2009 прем’єри. Серед них, як повідомили «ТК» у прес-службі каналу, мають бути третій сезон «Битви екстрасенсів» та талант-шоу «Танцюють всі!».
 
«Навесні на двох форумах СТБ уже уклав угоди про продаж трьох своїх документальних проектів із телеканалами з Латвії та Естонії. Канали 3+ (Естонія) і 3+ (Латвія) придбали права на трансляцію проектів «Зіркове життя», «Моя правда» і «Неймовірні історії кохання», - кожен по два покази протягом двох років. Ми сподіваємось, що презентація СТБ на MIPCOM2008 стане не менш успішною», - коментує прес-служба.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17565
Читайте також
20.05.2009 15:53
Media Resources Management
для «Детектор медіа»
38 551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду