Євген Репетько залишає посаду директора з маркетингу та PR каналу MTV Україна

22 Липня 2008
19215
22 Липня 2008
13:50

Євген Репетько залишає посаду директора з маркетингу та PR каналу MTV Україна

19215
Євген Репетько залишає посаду директора з маркетингу та PR каналу MTV Україна
Євген Репетько залишає посаду директора з маркетингу та PR каналу MTV Україна у зв'язку із завершенням терміну контракту, повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Нагадаємо, 20 червня генеральний директор каналу Євген Ступка звільнився. Євген Репетько приєднався до команди, сформованої Євгеном Ступкою, ще до запуску каналу.
 
«Особисто для мене це є більше ніж просто черговий успішний бізнес-проект. Це було одночасно і цікавим викликом, і виконанням давньої мрії. Але зараз для мене настав час рухатися далі», - цитує прес-служба пана Репетька.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19215
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5747 дн. тому
Хм, мне кажется, что генеральный директор и маркетинг-директор все-таки довольно ключевые люди. А еще у них там кажись коммерческий недавно поменялся тоже. И что значит "проект на начинался в принципе"? Почему же тогда я уже по крайней мере пол года как вижу MTV Ukraine в своем телевизоре? :)
Маруся
5753 дн. тому
Вдогонку: я понимаю, что вы имели ввиду, но просто некорректно написано. 5 из 5 моих сотрудников спросило: "А почему вы (пресс-служба) даёте такие цитаты?" Большое спасибо!
Маруся Звёздная, MTV PR-manager
5753 дн. тому
Уважаемый автор статьи! Можно ли уточнить, какая это пресс-служба такое цитирует? Дорогие коллеги, спасибо за Ваши комментарии!
yes
5753 дн. тому
Это именно "ключевой человек" - ключевее некуда. Этот проект не загубили, он и не начинался в принципе.
***
5753 дн. тому
Да уж, когда уходят ключевые люди, да еще те, кто стоял у истоков запуска канала - это серьезный звоночек. Похоже на передел власти...
5754 дн. тому
Ну что же у вас там творится? Неужели и этот проект загубили?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду