Постраждала від Калашникова і ще четверо з СТБ перейшли на «1+1»

22 Липня 2008
22801
22 Липня 2008
13:07

Постраждала від Калашникова і ще четверо з СТБ перейшли на «1+1»

22801
Постраждала від Калашникова і ще четверо з СТБ перейшли на «1+1»
П’ятеро співробітників інформаційної служби телеканалу СТБ перейшли на роботу в «ТСН» («1+1»).  Як повідомляє джерело «Детектор медіа» на СТБ, на «Плюсах» уже працюють колишній випусковий редактор Олексій Висоцький, який перейшов на аналогічну посаду, та редактор відділу регіонів Марина Філіпова, яка стала другим редактором «ТСН».
 
Також на «1+1» перейшли журналісти Артем Альошин, Тетяна Коваленко та Маргарита Ситник, відома як жертва нападу Олега Калашникова. У колишніх репортерів СТБ уже вийшли дебютні сюжети у тижневику «ТСН. Підсумки».
 
Як стало відомо «ТК» з власних джерел, пропозицію від «1+1» отримували, але не прийняли, й інші журналісти СТБ, зокрема Сергій Андрушко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22801
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бывший сотрудник СТБ
5728 дн. тому
Вовка Бородянский "тиграм мяса в клетку не докладывает":) Жадность фраера губит, народ бежит и бежит с СТБ. Хотя ради справедливости следует сказать, что, например, Андрушко - прекрасный журналсит, но он не ушел, а ушедшие - далеко не лучшие, а скорее самоуверенные.
Для Єжабля
5754 дн. тому
А этому Єжаблю каждая новая телка - уже хорошо. Тоже вариант.
мда
5755 дн. тому
весселите вы меня господа. плюсы блин бренд. а то, что Викна - лучшие новости страны, по мнению самых журналистов - считается вообще?))))))
лично знакома
5755 дн. тому
"Чим вам не подобається Катеринчук?Як на мене, досить симпатична." Простите, возможно некоректное высказывание. Но о вкусах не спорят. Лично мне не нравится. "Плюсы - бренд?????? Плюсы БЫЛИ брендом!" Возможно вы и правы, но я реалист с оптимистическим взглядом - верю, что БУДУТ.
!
5755 дн. тому
Плюсы - бренд?????? Плюсы БЫЛИ брендом!
єжабль
5755 дн. тому
Чим вам не подобається Катеринчук? Як на мене, досить симпатична.
лично знакома
5755 дн. тому
Мда... Ну что сказать, Вам господа. Из всех перечисленных журналистов у меня уважение в проф плане вызывает только один человек, тот который отказался. Его поступок мне остается с одной стороны непонятен - плюсы - бренд и т.д. с другой - полностью понятен. Вы видели лицо Катеринчук? Я на фотке в Телекритике увидела... Второе он на СТБ как журналист- телевизионщик сформировался и стал не побоюсь этого слова - брендом и именем.
Я
5755 дн. тому
Четыре журналиста и...постраждала від Калашникова-как про танкистов и ... .Может по жизни и страдает от того, что бегает эта Маргарита Сытник из канала в канал всегда.А ведь СТБ ее честь защищал,прославил можно сказать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду