«Україна» купує ексклюзивні права на 15 вітчизняних і російських телефільмів

21 Липня 2008
11746
21 Липня 2008
11:43

«Україна» купує ексклюзивні права на 15 вітчизняних і російських телефільмів

11746
«Україна» купує ексклюзивні права на 15 вітчизняних і російських телефільмів
Телеканал «Україна» та дистрибуторська компанія «Аврора Дистрибушн» уклали угоду, за якою канал отримує ексклюзивні права на прем’єрну та подальшу трансляцію 15 українських та російських телефільмів протягом 2 років, повідомляє «Медіабізнес».
 
Фільми виробництва українських компаній «Аврора Продакшн» і «Кінофабрика Копейкіна» та російської компанії «Русское» зняті у 2008 році. Сума угоди не розголошується. Прем’єрні покази розпочнуться восени цього року у слоті «Наше кіно» щовівторка о 21.30 та у неділю.
 
У пакет увійшли комедії, любовні історії та детективи за участю Тетяни Догілевої, Петра Красилова, Євгена Сідіхіна, Ольги Ломоносової, Дмитра Дюжева, Олени Панової, Оксани Акиньшиної тощо.
 
«Україна» співпрацює з компанією «Аврора Дистриб’юшн» уже понад 7 років; раніше компанія продавала телеканалу права на показ західних фільмів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11746
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Русофилъ
5756 дн. тому
{censored}, я в восторге!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду