Генпрокурор Медведько хоче «просто зустрітися» з Сергієм Лещенком

18 Липня 2008
13705
18 Липня 2008
15:38

Генпрокурор Медведько хоче «просто зустрітися» з Сергієм Лещенком

13705
Генпрокурор Медведько хоче «просто зустрітися» з Сергієм Лещенком
Тривалість допиту журналіста «Української правди» Сергія Лещенка залежить від слідчих, які його допитують.
 
Про це заявив Генеральний прокурор Олександр Медведько на прес-конференції.

Як повідомлялось раніше, Лещенко не підписує протоколи допитів. Відповідаючи на питання «ПіКу», чи не вважатиме ГПУ цей факт підставою для притягнення Лещенка до відповідальності в разі появи нових публікацій на тему отруєння Президента, Ген прокурор заявив: «Давайте це питання я з’ясую. Я обов’язково з ним зустрінусь. Тільки нехай він не сприймає це як виклик, просто як запрошення. – просто поспілкуватись с Генеральним прокурором. Ми потім вирішимо всі ці питання».
 
Раніше, говорячи про факт допиту Генпрокуратурою України журналіста «Української правди», заступник генпрокурора Микола Голомша запевнив, що тиску на нього з боку прокуратури немає. «Слідчі органи генпрокуратури конструктивно працюють із засобами масової інформації, з повагою відносяться до всіх журналісті. Ми маємо бажання співпрацювати з вами і надалі», - заявив Голомша.

Він закликав журналістів уникати політизації справ, що розслідуються. «Закликаємо допомогти вас розібратися нам самим в тому, щоб ми поставили законні крапки у розслідуванні цих справ», - сказав заступник прокурора.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду