Оксану Маляренко призначено директором із маркетингу видавництва «Пресцентр»

18 Липня 2008
24155
18 Липня 2008
12:49

Оксану Маляренко призначено директором із маркетингу видавництва «Пресцентр»

24155
Оксану Маляренко призначено директором із маркетингу видавництва «Пресцентр»
Оксану Маляренко призначено директором із маркетингу видавництва «Пресцентр» (видавець «Газеты по-киевски» і лінійки «Газет по-…»). Її основним завданням буде просувати всеукраїнську мережу міських газет (зараз їх 21), які випускає видавництво. Як повідомляє прес-служба, посаду директора з маркетингу було запроваджено у бізнес-структурі видавництва у зв’язку з централізацією та глобалізацією видавництва та кожного з його підрозділів.
 

З 2004 по 2008 рік Оксана Маляренко, яка працює у сфері маркетингу та реклами 10 років, очолювала відділ маркетингу Видавничого дому «Галицькі контракти».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду